Gjest Glad i creme brulé Skrevet 31. desember 2005 #1 Skrevet 31. desember 2005 Vi fikk et creme brulé-sett til jul. Creme brulé er jo nydelig, og det var veldig praktisk med den brenneren som fulgte med. Men, dette er jo ikke noe man spiser så ofte, og synes det er litt dumt og upraktisk å bare skulle bruke denne brenneren en håndfull ganger i året. Er det noe annet jeg kan bruke den til når det gjelder matlaging?
loffen Skrevet 31. desember 2005 #2 Skrevet 31. desember 2005 jAVISST!! Du kan bruke den til å få sprø ribbesvor!
Gjest Gjesta Skrevet 1. januar 2006 #3 Skrevet 1. januar 2006 Jeg fikk også sånn til jul..... *venter på flere tips for jeg spiser ikke ribbe*
LilleBille Skrevet 1. januar 2006 #4 Skrevet 1. januar 2006 Kan brukes til å steke marengsen på desserter - type "Baked Alaska" etc.
Annevenn Skrevet 1. januar 2006 #5 Skrevet 1. januar 2006 Til å krympe krympestømper med. Men det er det jo nesten bare elektrikere som gjør.... På kjøkkenet bruker jeg den kun til bruleen og ribbesvoren. Men er åpen for nye ideer!
Gjest piaf Skrevet 1. januar 2006 #6 Skrevet 1. januar 2006 Har ikke forsøkt det selv, men vil tro at det går an å bruke en sånn brenner til å grille paprika med, dvs. svi skinnet til det blir svart sånn at man kan flå paprikaen?
Gjest Gjest Skrevet 2. januar 2006 #7 Skrevet 2. januar 2006 Paprikasviing går fint med creme brulee brenner. Du kan jo bruke den til å smøre ski med?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå