AnonymBruker Skrevet 27. mars 2023 #1 Skrevet 27. mars 2023 Vi skal på familietur og ønsker å ta med noe mat. Hvilke mat har du som tradijon i påska? Her er det kvikk lunsj og pinnekjøtt. Alt annet er som vanlig Anonymkode: d8cf3...5ad
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2023 #3 Skrevet 27. mars 2023 Jeg må ha Niederegger marsipan fra Lübeck 😅 Anonymkode: f7334...440 1
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2023 #4 Skrevet 27. mars 2023 Lammelår eller lammesteik. Freia påskeegg med hvit krem i. Kvikklunsj. Appelsiner. Anonymkode: 3704a...8e3 1
Mumsmums Skrevet 27. mars 2023 #5 Skrevet 27. mars 2023 Dragé egg og mandelegg fra anton berg. Lammelår og solo. 1
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2023 #6 Skrevet 27. mars 2023 Rødvin, Baileys, brokkoli, Red Bull sukkerfri, cottage cheese, hasselnøtter Anonymkode: da825...ece
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2023 #7 Skrevet 27. mars 2023 Lammestek,marsipan,rundstykker med varianter av egg til frokost eller lunsj,også pleier vi å grille en av dagene,så da blir det pølser,burgere,salat potetsalat og noe kjøtt. Drikker gjerne solo i påsken. Anonymkode: 3054f...adc
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2023 #8 Skrevet 27. mars 2023 Solo, freia påskeegg, kvikklunsj, pinnekjøtt, lammelår, egg (vet ikke helt hvorfor, men syns det er noe eget med egg i ulike former til frokost i påsken). Anonymkode: dd85d...115 2
Brunhilde Skrevet 28. mars 2023 #9 Skrevet 28. mars 2023 For meg er påskematen først og fremst lammelår. Ellers vil jeg ha Fugleæg fra Anthon Berg. Bortsett fra dette har jeg ingen påsketradisjoner, men appelsiner og Kvikk Lunsj kommer sikkert til å finnes her i huset også.
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2023 #10 Skrevet 28. mars 2023 I løpet av påsken spiser vi kje (i år enten bog eller ribbeside) fersk kveite eller piggvar (på langfredag) bacalao lam (de siste årene har vi gått for mørbrad, på alle måter greiere enn helt lammelår) asparges fra Sør-Europa, i sesong til påske appelsiner, helst økologiske blodappelsiner pasjonsfrukt til dessert på en eller annen måte - fin gulfarge LBV portvin, ofte med oster til Summerbird marsipanegg Gjerne også noen hjemmebakte boller i solveggen, og i år vurderer jeg å lage en gulrotkake i tillegg. Anonymkode: 63e65...78b 2
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2023 #11 Skrevet 28. mars 2023 Til frokost: godt pålegg som røkelaks, egg, roastbiff, rekesalat, spekeskinke. Lunsj: vafler, grille pølser, boller Middag: lammelår, ofte en gryte en av de andre dagene Drikke: rødvin, solo, baileys, kakao Godteri: freia sjokoladegg med fyll, kolibriegg, kvikklunsj, Anton berg Anonymkode: 4aff2...8dc 1
skreppamedleppa Skrevet 28. mars 2023 #12 Skrevet 28. mars 2023 hjemmelagde appelsin og sjokolade kjeks (disse er så standard påske på samme måte som biscotti er standard jul). Røkelaks, Egg, reker, hjemmelagde rundstykker, godt kjøttpålegg fra lokal kjøttbutikk, hjemmelagd eggesalat, rødvin, lammelår, appelsin, Solo, kvikklønsj, drage egg fra Anton Berg, småsnop, kakao med brun rom og krem, grillpølse med brød på bål ute, premium dark Orange sjokolade fra Freia, grillmat. 1
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2023 #13 Skrevet 28. mars 2023 Appelsinmarsipan og Aperol og bobler samt appelsiner. Anonymkode: 0da8e...d63 1
Phoenix Heart Skrevet 29. mars 2023 #14 Skrevet 29. mars 2023 Freia sine påskeegg i lilla kartong og kolibriegg. 1
melatonin Skrevet 29. mars 2023 #15 Skrevet 29. mars 2023 Appelsiner. Det eneste jeg må ha. Men setter pris på en god middag med steik og god saus, gjerne de tynne masipanpølsene til Nidar, og de egga i lilla kartong, helst kalde og rett fra kjøleskap. 1
Amossa Skrevet 29. mars 2023 #16 Skrevet 29. mars 2023 Hos oss er helstekt lammelår med rødvinssaus og hvitløksgratinerte poteter et "must" på påskeaften. Tilbehøret kan variere. Ellers har vi ingen sterke tradisjoner utover appelsiner og kvikklunsj. Hvis været blir bra så griller vi ute. Derfor må jeg ha pølser og pølsebrød klare i fryseren. Får jeg tid, så lager jeg da gjerne en potetsalat, grønn salat, dressing e.l. som tilbehør.
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2023 #17 Skrevet 29. mars 2023 Her har vi alltid gode frokoster, slik som i julen, da har vi mye godt pålegg som vi ellers ikke pleier å ha, dekker bordet ordentlig, har levende lys og bruker god tid. Av middager er det vanligvis pinnekjøtt, røyke torsk ,fløtepoteter med svin, det kan variere litt, og ellers har vi mer "helgemiddager" som pizza og den slags, for vi må liksom ha litt sånne middager også. Anonymkode: 35567...b5d 1
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2023 #18 Skrevet 30. mars 2023 Aperol, rødvin, Solo, godt brød, sjokolade, egg, cottage cheese, røkelaks (vi elsker til frokost godt brød, så et lag med cottage cheese med salt og pepper så ett lag med eggerøre med chilli/salt/pepper. Eller ett lag med eggerøre og så røkelaks), vafler, kakao og kjøttfri middag som bestemmes, når vi står i butikken, før vi svinger inn til hytta. Anonymkode: eb636...399
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå