Gjest Gjest Skrevet 31. desember 2005 #1 Skrevet 31. desember 2005 Hvor lenge må å et kalkunbryst på 1kg stå i ovnen? Og kan jeg smøre den inn i rødvinsmarinad og lage fløtesaus og fløtegratinerte poteter til? Hvor mange grader skal den stå på?
Gjest Gjest Skrevet 31. desember 2005 #2 Skrevet 31. desember 2005 160 grader i ca. 40 min. Pakkes i folie. Marinade: Ja, det går bra. Fløtesaus og fløtegrat. poteter går også fint. Gjør et googlesøk på kalkunbryst så finner du massevis av oppskrifter. Lykke til!
prinsessa Skrevet 31. desember 2005 #3 Skrevet 31. desember 2005 Tror man regner 1/2 time pr. kilo, gradene vet jeg ikke men det skal vel stå på pakka? Rødvinsmarinade, fløtesaus og fløtegratinerte poteter høres veldig godt ut
Gjest Gjest Skrevet 31. desember 2005 #4 Skrevet 31. desember 2005 Tusen takk for svar, dere er kjempesnille :-)
Gjest gjest1 Skrevet 31. desember 2005 #5 Skrevet 31. desember 2005 På min pakke står det 180 grader i 1 time og 1 kvarter
smile Skrevet 31. desember 2005 #6 Skrevet 31. desember 2005 da jeg stekte for to dager siden var det 1,1 kg og det var en time og 15 min på 180 gr. Det ble fint stekt, ikke brent. Dekk evt med folie på slutten hvis den ser ut til å bli brent
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå