Gå til innhold

Pleier du å ta med norsk mat når du er på sydenferie?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker å ta med Leiv Vidars pølser. Synes det smaker bedre enn pølsene der nede. Og tar også med brunost. 

Anonymkode: c08a4...730

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Definitivt ikke. Lokal mat er en av grunnene til å være der.

  • Liker 31
  • Nyttig 10
AnonymBruker
Skrevet

Aldri gjort nei. 

Anonymkode: b400a...502

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Nope gidder ikke å fylle kofferten med det. Kan fint klare meg i 1-2 uker uten norsk mat. En av grunnene til at jeg drar til et annet land er for å opplever kulturen og maten deres!

Anonymkode: 10235...3ec

  • Liker 13
  • Hjerte 1
  • Nyttig 2
AnonymBruker
Skrevet

2/10 trollepoeng.

Anonymkode: 0b543...e56

  • Liker 13
Skrevet

Nei, jeg liker teste mat fra de stedene jeg besøker. 
Om du ikke synes pølsene er gode, så finnes det ganske mye annet du kan spise der. 

Men, jeg husker fra jeg var 7-8 år, da tok mamma med nugatti til broren min, siden han ikke ville spise pålegget som var i Tyrkia! 

 

AnonymBruker skrev (11 timer siden):

2/10 trollepoeng.

Anonymkode: 0b543...e56

Det er faktisk veldig mange som tar med seg matvarer, men det er mest de med små barn, eller ulike dietter. 
Men brunost, skinkeost, nugatti, toro supper, knekkebrød og o'boy er noen av matvarene jeg oftest hører nordmenn ta med til syden. 

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Nei, virkelig, virkelig ikke

Anonymkode: 6763b...4ab

  • Liker 2
Skrevet
Andro skrev (11 timer siden):

Definitivt ikke. Lokal mat er en av grunnene til å være der.

Drar du til «syden» for å oppleve lokalmat? 😅

Jeg har aldri tatt med noe for ferie, men har bodd i land langt unna i lange perioder (9 mnd et sted og nesten to år et annet), da har det vært deilig å få tilsendt et eller annet norskt, både makrell og snop.

  • Liker 2
Skrevet

Tar aldri med norsk mat på ferie, men har gjerne med meg utenlandsk mat hjem igjen.

  • Liker 4
  • Hjerte 1
Skrevet
solsolsol skrev (1 minutt siden):

Drar du til «syden» for å oppleve lokalmat? 😅

Ja 😃 Om man drar til Italia, Marokko eller Tyrkia eller whatever så vil de alltid ha et tilbud av mat som overgår alt vi kan få i Norge, og det er en svært hyggelig del av ferieopplevelsen. 

  • Liker 8
  • Nyttig 3
AnonymBruker
Skrevet

Har aldri vært i "Syden", men har vært i Sør-Frankrike. Kunne aldri ramle meg inn å ta med norsk mat når jeg er på ferie i andre land - det å smake maten fra det landet er jo en del av opplevelsen.

Anonymkode: 19077...ce0

  • Liker 4
  • Nyttig 2
AnonymBruker
Skrevet

Nope, spiser "lokal" mat, i den forstand av hva man får kjøpt rundt om.

Husker sist jeg var på gran canaria, var nesten litt sur fordi du kunne gå på kiosken å kjøpe VG... Hva faen er vitsen med å reise 6 timer med fly om man likevel skal få kjøpt makrell i tomat og vg liksom. 

Anonymkode: d3f22...aed

  • Liker 8
Skrevet
solsolsol skrev (8 minutter siden):

Drar du til «syden» for å oppleve lokalmat? 😅

 

Spørs jo hva du mener med "syden", men når jeg reiser til favorittlandene Italia og Hellas for et par uker, så sløser jeg jo ikke verdifull bagasjeplass på å ta med mat hjemmefra?

  • Liker 4
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Tar med litt knekkebrød, pålegg og mellombarer. Har små unger som spiser litt hele tiden og når de er sulten på de ha noe med en gang 

Anonymkode: ae0b7...5c5

  • Liker 1
Skrevet
Andro skrev (5 minutter siden):

Ja 😃 Om man drar til Italia, Marokko eller Tyrkia eller whatever så vil de alltid ha et tilbud av mat som overgår alt vi kan få i Norge, og det er en svært hyggelig del av ferieopplevelsen. 

For eksempel er spanjolene gode til å lage spekeskinke. Osv.

  • Liker 2
Skrevet

Vitsen med syden er vel bare å ha det varmt og slippe å fryse når man bader? 
I mitt hode er syden ala ving og startour, ikke overflod av lokalmat rundt de hotellene jeg har vært 😅

  • Liker 3
Skrevet
Roci skrev (1 minutt siden):

Spørs jo hva du mener med "syden", men når jeg reiser til favorittlandene Italia og Hellas for et par uker, så sløser jeg jo ikke verdifull bagasjeplass på å ta med mat hjemmefra?

Ja, akkurat, tenker ikke på å reise til et varmere land som syden. Men tar uansett ikke med mat i bagasjen altså, er ikke så kresen 😂

AnonymBruker
Skrevet

En veldig stor grunn for meg å reise er å spise god lokal mat. Velger ofte reisemål bassert på hvor interessert jeg er i matkulturen.

Ville aldri funnet på å ta med noe så kjedelig som norsk mat.

Anonymkode: a603e...06a

  • Liker 3
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

 

 

AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Nope, spiser "lokal" mat, i den forstand av hva man får kjøpt rundt om.

Husker sist jeg var på gran canaria, var nesten litt sur fordi du kunne gå på kiosken å kjøpe VG... Hva faen er vitsen med å reise 6 timer med fly om man likevel skal få kjøpt makrell i tomat og vg liksom. 

Anonymkode: d3f22...aed

Sol, bading og varme?? Kun derfor jeg reiser til "Syden"....

Anonymkode: b17f4...dd9

  • Liker 2
Skrevet
solsolsol skrev (12 minutter siden):

Drar du til «syden» for å oppleve lokalmat? 😅

Jeg har aldri tatt med noe for ferie, men har bodd i land langt unna i lange perioder (9 mnd et sted og nesten to år et annet), da har det vært deilig å få tilsendt et eller annet norskt, både makrell og snop.

 

solsolsol skrev (1 minutt siden):

Vitsen med syden er vel bare å ha det varmt og slippe å fryse når man bader? 
I mitt hode er syden ala ving og startour, ikke overflod av lokalmat rundt de hotellene jeg har vært 😅

Man har ulike årsaker for å reise, jeg reiser for å oppleve ett annet land. Det innebærer også spise lokal mat. 
Så ja, lokal mat er en stor del av reisen og opplevelsen. 

  • Liker 6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...