Gå til innhold

Hva skal dere ha til middag i dag? (nyttårsaften?)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei..

Hva skal dere spisee i dag? Jeg hadde lyst på kalkun, men så sier mannen min 'ikke nå igjen, kan vi heller ikke ta det på nyåret' - for vi hadde kalkun på julaften.

Jeg har tenkt litt på fiskegrateng, men det er jo litt kjedelig på nyttårsaften....

Derfor lurer jeg på hva dere andre skal spise i dag, så kanskje jeg får noen ideer... :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi er invitert ut, så jeg er ikke helt sikker. Men, det pleier å variere mellom pinnekjøtt og kalkun.

Når vi er hjemme hos oss selv, er det alltid kalkun på nyttår. (er så deilig lettvindt)

Skrevet

Forrett:

Asparges med serranoskinke og parmesan

Hovedrett:

Kalkun med stuffing (en veldig enkel variant, medisterfarse med amerikansk grønsaksblanding. Ble overraskende godt mottatt i fjor) Rosenkål, babygulerøtter og poteter. Lager saus på krafta fra kalkunen.

Dessert:

Sjokoladefondant med bringebærcoulis og vaniljeis.

Skrevet

-Indrefilet, fløtegratinerte poteter, sopp, stekte tomater med estragon, rødvinsaus.

-Hjemmelaget kake dynket i amoretti(mandel-likør).

Skrevet

Vi skla ha kalkun i dag, har ikke hatt det tidligere i julen.

Så det blir det med poteter, saus og grønnsaker. Pluss litt annet tilbehør.

Skrevet

Hovedretten Tina lagde i forrige program. Indrefilet med sjampinjong fyll og hvitløkspotetform til.. Hun hadde selvfølgelig proffere navn på det: nrk.no/mat

Skrevet

Kalkun!

Tilbehør er fløtegratinerte poteter og grønnsaker + saus, selvsagt.

Til dessert skal vi ha is, for det er ungene så glad i!

Skrevet

Til middag blir det kalkun med alt mulig tilbehør, desserten blir ganske enkelt is!

Skrevet

Jeg skal hjem til mamma og får der servert svinestek og ribbe :sjarmor:

Jeg elsker ribbe, mens søstra mi og kjæresten min ikke liker ribbe i det hele tatt så svinesteken er mest til dem.. Foreldrene mine er altetende uansett ;)

Tilbehør er vel lefse, poteter, brun saus og grønnsaksblanding..

Og så blir det vel tradisjonell dessert; masse sjokolade, eventuelle kaker som er igjen siden juleaften, eggedosis og alkoholfri champagne i store mengder :D

*glede seg*

Skrevet

Kalkunfilet her, med ris og saus og grønnsaker eller salat, har ikke helt bestemt ennå

Skrevet

Vi skal ha en spanskinspirert grytestek av okse, med ovnsbakte poteter og grønnsaker. Crème brûlée til dessert.

Skrevet

Kalkunfilet med fløtegratinerte poteter og en god saus + grønnsaker.

Skrevet

Jeg skal bort, men har vært med å bestemme menyen, som ser slik ut:

Forrett: Hvitløksblåskjell og tigerreker

Hovedrett: Gratinert hummer

Dessert: Sjokoladefondant

:tommelsmil:

Skrevet (endret)

Vi skal ha svineribbe. Eller familieribbe, er ikke det det samme?

Med poteter og kålstuing til.

Og sjokoladepudding til dessert.

Endret av Violetta
Skrevet

Tanken var and, men vi landet på Biff Wellington med rødvinssaus og fløtegratinerte poteter. Sjokolademousse til dessert. Forrett dropper vi glatt, blir mer enn mette nok av hovedrett og dessert tror jeg.

Skrevet

vi hadde helt glemt at det var nyttårsaften, og jeg er uansett ikke i form til å spise mektig mat, så det blir nok fiskeboller ;)

Skrevet

Det blir elgstek med tilbehør... er sulten alt nå jeg...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...