AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #1 Skrevet 22. mars 2023 Jeg har fått i oppdrag å lage forrett til et vennelag. Vi blir ca 14 stk, både barn og voksne. Forretten må preppes/lages på forhånd og kunne fraktes. Det er lite oppvarmingsmuligheter da ovn og noen av platene brukes til hovedrett. Noen som kan hjelpe meg med gode forslag? Anonymkode: 3cbce...8d1
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #2 Skrevet 22. mars 2023 Asparges i spekeskinke. Anonymkode: c433e...3bf 1
Hulderen Skrevet 22. mars 2023 #3 Skrevet 22. mars 2023 En halv avocado med rekesalat og ekstra reker oppi der steinen har vært.
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #4 Skrevet 22. mars 2023 Asparges på butterdeig (4 porsjoner) 3 butterdeigsplater 30miniasparges dæsj olivenolje litt flaket havsalt nykvernet peppermiks 1.Ta butterdeigen ut av fryseren og la den tine i ca 20 min. Kjevle til den er nesten halvparten så bred. Vask og rens aspargesene. Legg dem side ved side oppå butterdeigen. 2.Spre over et godt dryss med havsalt og nykvernet pepper. 3.Sprinkle over litt olivenolje. 4.Stek på 225 grader i 15 min, til den er gyllen, sprø og oppfluffet Butterdeig med miniplommetomater, rødløk og rosmarin(4 porsjoner) 3 butterdeigsplater 9 miniplommetomater ca 1/2 rødløk en neve frisk rosmarin flaket havsalt nykvernet sort pepper 1. Ta butterdeigsplatene ut av fryseren og tin dem i 20-30 min. 2. Sett ovnen på 225 grader og finn fram et stekebrett med bakepapir. 3. Kjevle butterdeigsplatene ut til omtrent dobbelt størrelse og legg dem side ved side på bakepapiret. 4. Kutt tomatene i skiver og rødløken i tynne strimler. Plukk av bladene på rosmarinen. 5. Legg tomat, rødløk og rosmarinblader på toppen av butterdeigsplatene. Krydre med litt flaket havsalt og nykvernet pepper. 6. Stek på 225 grader i ca 15 min, til de er gylne og har puffet opp. Anonymkode: 0b896...18c 2
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #5 Skrevet 22. mars 2023 Min beste forrett er kamskjell, men det ville jeg ikke laget på forhånd. Jeg liker egentlig også best å lage en forrett som matcher hovedretten. Men jeg kan gi deg noen tips: - antipasto, et lite utvalg av italienske oster og skinker. Litt olivenolje, oliven og godt brød til. - ceviche med reker - blinis med røkelaks og rogn Er barna kresen, kan du lage en mer barnevennlig forrett til de som ønsker det. Eksempler kan være grønnsaker med dipp, smårettpølse med dippsaus eller lefse med (speke)skinke. Anonymkode: 7d869...4b0
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #6 Skrevet 23. mars 2023 10 hours ago, AnonymBruker said: Asparges på butterdeig (4 porsjoner) 3 butterdeigsplater 30miniasparges dæsj olivenolje litt flaket havsalt nykvernet peppermiks 1.Ta butterdeigen ut av fryseren og la den tine i ca 20 min. Kjevle til den er nesten halvparten så bred. Vask og rens aspargesene. Legg dem side ved side oppå butterdeigen. 2.Spre over et godt dryss med havsalt og nykvernet pepper. 3.Sprinkle over litt olivenolje. 4.Stek på 225 grader i 15 min, til den er gyllen, sprø og oppfluffet Butterdeig med miniplommetomater, rødløk og rosmarin(4 porsjoner) 3 butterdeigsplater 9 miniplommetomater ca 1/2 rødløk en neve frisk rosmarin flaket havsalt nykvernet sort pepper 1. Ta butterdeigsplatene ut av fryseren og tin dem i 20-30 min. 2. Sett ovnen på 225 grader og finn fram et stekebrett med bakepapir. 3. Kjevle butterdeigsplatene ut til omtrent dobbelt størrelse og legg dem side ved side på bakepapiret. 4. Kutt tomatene i skiver og rødløken i tynne strimler. Plukk av bladene på rosmarinen. 5. Legg tomat, rødløk og rosmarinblader på toppen av butterdeigsplatene. Krydre med litt flaket havsalt og nykvernet pepper. 6. Stek på 225 grader i ca 15 min, til de er gylne og har puffet opp. Anonymkode: 0b896...18c Hørtes godt ut! Serveres disse varme eller kalde? Anonymkode: 81c03...32f
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #8 Skrevet 23. mars 2023 Hva er hovedrett? Type protein, og kjøkken? Anonymkode: 2cf62...8be
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #9 Skrevet 23. mars 2023 Bacondadler Mozzarella med spekeskinke (men uten pestoen og salaten som var i denne oppskriften) Anonymkode: 7ea8a...4be
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #10 Skrevet 23. mars 2023 Det viktigste for å finne en passende forrett er å vite hva hovedretten er. Anonymkode: 6792f...897 3
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #11 Skrevet 23. mars 2023 AnonymBruker skrev (51 minutter siden): Hørtes godt ut! Serveres disse varme eller kalde? Anonymkode: 81c03...32f Begge deler funker Anonymkode: 0b896...18c 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #12 Skrevet 23. mars 2023 Har det ingenting å si hva hovedretten er? Snodigste jeg har vært borti. Anonymkode: 19af0...812
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå