AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #1 Skrevet 22. mars 2023 Tenkte at jeg skulle lage noen pannekaker i dag, og så bruke resten av røren i morgen. Er det greit? Kan jeg ha røren i kjøleskapet? Med tanke på melk og egg i røren, så er jeg ikke helt sikker på at dette er trygt. Takk for svar! Anonymkode: 438d4...7fd
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #2 Skrevet 22. mars 2023 Ja, den kan fint stå et par tre dager i kjøleskap Anonymkode: ddde1...2f3 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #3 Skrevet 22. mars 2023 Bare rør den opp igjen i morgen. Går helt fint. Anonymkode: f48ef...ba5 3
tånegla Skrevet 22. mars 2023 #4 Skrevet 22. mars 2023 Det gjør jeg støtt og stadig. Og når jeg er lei av pannekaker, da har jeg i litt mer mel og en kopp sukker. Så blir det vafler i hus. 2
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #5 Skrevet 22. mars 2023 Går helt fint det. Kan stå flere dager. Anonymkode: aa7fe...e6a 1
Silkedyne Skrevet 22. mars 2023 #6 Skrevet 22. mars 2023 Ja, bare trekk plastfolie over bollen så kan den stå hvertfall to-tre dager. Den blir litt tjukkere så visp inn en liten klunk med vann før du skal bruke røra på nytt
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #7 Skrevet 22. mars 2023 Det kan jo selvfølgelig brukes i flere dager etterpå. Om ikke melka var veldig sur, og eggene snart dårlige, så tipper jeg en hel uke! Men et tips er også å fryse røra om du ikke har lyst på flere pannekaker denne uka. Anonymkode: ec0b2...8f7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå