AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #1 Skrevet 22. mars 2023 Hvilken saus synes du er god på potetmos? Anonymkode: 599ee...305
Forundret.. Skrevet 22. mars 2023 #2 Skrevet 22. mars 2023 Spørs hva du skal ha til og om mosen er hjemmelaget eller ei. 2
solflekken Skrevet 22. mars 2023 #3 Skrevet 22. mars 2023 har ikke saus bruker smør og salt og pepper selvfølgelig
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #4 Skrevet 22. mars 2023 Brun, type fløtesaus eller kjøttkakesaus. Sjysaus, berneais, bretagne....du kan neste ta hva som helst. Til og med smeltet smør. Anonymkode: bd13e...862
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #6 Skrevet 22. mars 2023 Forundret.. skrev (1 minutt siden): Spørs hva du skal ha til og om mosen er hjemmelaget eller ei. Skal ha kylling til. Ikke posepotetmos. Anonymkode: 599ee...305
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #7 Skrevet 22. mars 2023 Nå er jeg en av de som svarer noe helt annet enn hva HI spør om.. Men når jeg har potetmos bruker jeg aldri saus, det er jo nok smaker og myk konsistens. For eksempel hjemmelaget potetmos, godt krydret og stekt kylling, samt hvitløkssautert brokkolini eller asparbesbønner, er mer enn nok i seg selv. Anonymkode: 7c1ec...c57 4
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #8 Skrevet 22. mars 2023 Til hjemmelaget bruker jeg ikke saus. Til posemos bruker jeg alt av saus, kommer an på hva annet jeg spiser til. Er vel kun om jeg bruker posemos til spekemat at jeg ikke bruker saus til den. Anonymkode: 90718...3ba 1
Taluno Skrevet 23. mars 2023 #9 Skrevet 23. mars 2023 Jeg vurderer saus mer etter hvilket kjøtt som benyttes, og eventuelt annet tilbehør, ikke om det er potetmos eller potetbåter. Til kylling kan både bretange, bearnés, soppsaus, tomatisert saus, fløtesaus, ostesaus, eller youghurtsaus fungere, eller så kan det være mer enn nok med kun potetmos og grønnsaker, eller litt kryddersmør. 1 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #10 Skrevet 23. mars 2023 bearnés eller fløtesaus synes jeg er veldig godt Anonymkode: fe511...b56
Butter Skrevet 23. mars 2023 #11 Skrevet 23. mars 2023 Jeg synes enten sjysaus eller rødvinssaus. Synes fløte, brun,- og bernaise blir for mektig og tungt oppå potetmos.
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #12 Skrevet 23. mars 2023 De aller fleste. Anonymkode: 6e9c8...fe9
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2023 #13 Skrevet 23. mars 2023 AnonymBruker skrev (På 22.3.2023 den 13.59): Skal ha kylling til. Ikke posepotetmos. Anonymkode: 599ee...305 Da er det vel vanligere å ta utgangspunkt i hva som passer til hovedretten - kylling Velg en saus som passer til kyllingretter din, så blir det bra. Anonymkode: 8e70b...e99 1
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2023 #14 Skrevet 26. mars 2023 AnonymBruker skrev (På 22.3.2023 den 13.59): Skal ha kylling til. Ikke posepotetmos. Anonymkode: 599ee...305 Da ville jeg lagd noe sånn som denne https://www.recipetineats.com/gravy/ Anonymkode: 323da...da4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå