rugrat Skrevet 30. desember 2005 #1 Skrevet 30. desember 2005 Vi skal servere oksestek i morgen kveld, men jeg husker selvfølgelig ikke hvordan den skal stekes. På nettet og i bøkene mine finner jeg bare oppskrifter som krever steketermometer, noe jeg ikke har. Er det noen som kan hjelpe meg med en oppskrift der jeg ikke trenger steketermometer?
Gjest vimse Skrevet 30. desember 2005 #2 Skrevet 30. desember 2005 Tja, ikke akkurat noen konkret oppskrift, men det kommer jo an på hvor stor den er, hvor tykk den er, om den er jevnt tykk osv. Som regel regner jeg god tid på en stek, gjerne 100 grader og flere timer, slik at den holder seg saftig. Man merker det fort på steken om den er ferdig eller ei, ved å trykke på den med en stekegaffel. Er man usikker kan man snitte den og se hvordan ser ut inni.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå