AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #1 Skrevet 21. mars 2023 Utenom karbonader, kjøttkaker, kjøttboller. Anonymkode: 482e4...02d
CrazyCatLady2500 Skrevet 21. mars 2023 #2 Skrevet 21. mars 2023 Taco, gryteretter, spaghetti og kjøttsaus,kjøttpudding, nachos, pizza, hjemmelagede pølser og ikke minst hakk (men da MÅ det være viltkjøtt). 5
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #3 Skrevet 21. mars 2023 Pizza og lasagne. Anonymkode: 0a8ff...3b4 3
tonebelinda Skrevet 21. mars 2023 #4 Skrevet 21. mars 2023 Bruker i grunn svært sjeldent kjøttdeig nå, i forhold til tidligere. Men det jeg bruker kjøttdeig til er til pasta bolognese og taco.
CrazyCatLady2500 Skrevet 21. mars 2023 #5 Skrevet 21. mars 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Pizza og lasagne. Anonymkode: 0a8ff...3b4 Lasagne ja! Det glemte jeg. Og moussaka, men da bruker jeg lam eller reinsdyr.
Gjest Lykkedykker Skrevet 21. mars 2023 #6 Skrevet 21. mars 2023 taco, lasagne, spaghetti bolognese, burger
Leo Skrevet 21. mars 2023 #7 Skrevet 21. mars 2023 Jeg bruker kun kjøttdeig (14% fett) i f.eks. kjøttkaker av vilt hvor det er behov for å tilsette mer fett. Til karbonader, gryteretter etc. brukes det karbonadedeig (5% fett). 2
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #8 Skrevet 21. mars 2023 Bruker kjøttdeig til mye, det er en ingrediens som har et bredt nedslagsfelt hos oss. Fra bakepotet, lasagne, taco, pitabrød, wraps, chili con carne, burger, gryteretter, pizza, kjøttboller, tacopai, pizzasnur mm Anonymkode: 0c28c...4b3 2
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #9 Skrevet 21. mars 2023 Bruker kjøttdeig til spaghetti. Surrer løk, har i kjøttdeig, og blander inn tomatsaus, tomatpure eller tomater, pluss urter som basilikum, oregano, salvie, rosmarin, timian... Her er en Bolognese-oppskrift, man kan gjøre den mye enklere, trenger i alle fall ikke kjøttkraft: https://www.godt.no/oppskrifter/pasta/314/spagetti-bolognese-paa-30-min Og så har man moussaka: https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/moussaka/ Og igjen - man kan gjøre det enklere. Man trenger ikke la auberginene ligge i 15 minutter med salt på før man bruker dem, og man trenger ikke lammekjøttdeig, man kan fint bruke storfe. Anonymkode: fe0de...23a
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #10 Skrevet 21. mars 2023 Bruker aldri kjøttdeig. Alt for mye fett. Bruker heller karbonadedeig. Mye bedre for helsa. Anonymkode: 0b03e...607
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #11 Skrevet 21. mars 2023 Egg roll /wok. Børek. Fylt paprika. I bakt potet. Frokost patties. Tacopizza. Tacosuppe. Kålruletter. Chiligryter i alle varianter. Gyoza og dumplings. Piroger. Og kjøttboller må du ikke spise alene. Lager små kjøttboller til pizza, i supper. Lager kjøttboller og gratinerer med tomater og ost og spiser med hvitløksbrød. Kjøper kvernet kjøtt fra Reko eller slakter. Mulig ikke vanlig kjøttdeig med mye fett gjør seg like godt i alle disse rettene. Anonymkode: 87a62...a86 1
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #12 Skrevet 21. mars 2023 Bruker kun kyllingkjøttdeig. Blir da enten bolognese, lasagne eller vårruller. Med andre ord ganske sjeldent. Anonymkode: b5c36...128
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #13 Skrevet 21. mars 2023 Taco. En sjelden gang lasagne eller pizza. Anonymkode: 715a0...3eb
tussi84 Skrevet 21. mars 2023 #14 Skrevet 21. mars 2023 (endret) Taco, spaghetti og kjøttsaus, andre pastaretter, nachos, i lapskaus, hjemmelaget pizza, Taco pai, gryteretter, kålrulletter. Endret 21. mars 2023 av tussi84 1
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #15 Skrevet 21. mars 2023 Pizza og pastasaus, og til taco og enchiladas Anonymkode: a6316...8ff
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #16 Skrevet 21. mars 2023 Brukte mer før , nå syns jeg det er for dyrt. Men bruker det til lasagne, pizza, gryterett. Kjøper heller kyllingdeig eller lammedeig, for det koster litt mindre. Anonymkode: 87404...401
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #17 Skrevet 21. mars 2023 Diverse gryteretter og pastaretter, pizza, taco og mye mer. Anonymkode: 53f02...98d
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #18 Skrevet 21. mars 2023 Lasagne,Taco, spaghetti, Gryterett. Minipizza Anonymkode: cf6a9...815
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #19 Skrevet 21. mars 2023 Taco, enchiladas, quesadillas, lasagne, nachos, meksikansk gryte/andre gryteretter, pizza, spagetti og kjøttdeig, lasagne, moussakka, kålruletter, i wraps, i salater, sheperdspie, altså, det er noe av det mest allsidige som finnes:P Anonymkode: 869c0...c2b
Hatsumomo Skrevet 21. mars 2023 #20 Skrevet 21. mars 2023 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Utenom karbonader, kjøttkaker, kjøttboller. Anonymkode: 482e4...02d Bruker heller kjøttdeig erstatning av vegetarvariant. I type taco, lasagne, spaghetti merker jeg overhodet ingen forskjell.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå