Cera Skrevet 20. mars 2023 #1 Skrevet 20. mars 2023 Vi hadde elgsteik i helga, som ble veldig seig. Det ble endel rester. Er det mulig å redde den ved å f.eks skjære den i terninger og trekke den i kraft eller saus noen timer? Eller fungerer det bare med rått kjøtt?
Blåttvann Skrevet 20. mars 2023 #2 Skrevet 20. mars 2023 Du kan prøve å koke det til det faller fra hverandre, lage en saus og lage pulled elk. 2
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2023 #3 Skrevet 20. mars 2023 Er ikke kjøtt kokt for lite når det blir seigt da...? Jeg ville prøvd i alle fall. Anonymkode: 6c684...dcc 1
Amossa Skrevet 20. mars 2023 #4 Skrevet 20. mars 2023 Det er hva du må gjøre, ja. Skjær i biter og la kjøttet småkoke i saus/kraft. To timers koketid bruker å gjøre underverker. Da har du basis til en god gryterett 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2023 #5 Skrevet 20. mars 2023 Bruk slow cooker Anonymkode: 33207...512 1
kaleidoskop Skrevet 20. mars 2023 #7 Skrevet 20. mars 2023 Jeg ville foreslått å koke i minst 5 timer. To timer kan bli for lite. Lag en viltgyte 😊 1
Gjest Lykkedykker Skrevet 20. mars 2023 #8 Skrevet 20. mars 2023 Ja, det er absolutt mulig å redde seig elgsteik ved å tilberede den på nytt. Å skjære den i terninger og trekke den i kraft eller saus noen timer kan være en god måte å mykne kjøttet på.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå