Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi hadde elgsteik i helga, som ble veldig seig. Det ble endel rester. Er det mulig å redde den ved å f.eks skjære den i terninger og trekke den i kraft eller saus noen timer? Eller fungerer det bare med rått kjøtt? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan prøve å koke det til det faller fra hverandre, lage en saus og lage pulled elk.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Er ikke kjøtt kokt for lite når det blir seigt da...? Jeg ville prøvd i alle fall.

Anonymkode: 6c684...dcc

  • Liker 1
Skrevet

Det er hva du må gjøre, ja.  Skjær i biter og la kjøttet småkoke i saus/kraft.  To timers koketid bruker å gjøre underverker.  Da har du basis til en god gryterett :)

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Bruk slow cooker 

Anonymkode: 33207...512

  • Liker 1
Skrevet

Takk for svar, jeg prøver! 🙂

Skrevet

Jeg ville foreslått å koke i minst 5 timer. To timer kan bli for lite. Lag en viltgyte 😊

  • Liker 1
Gjest Lykkedykker
Skrevet

Ja, det er absolutt mulig å redde seig elgsteik ved å tilberede den på nytt. Å skjære den i terninger og trekke den i kraft eller saus noen timer kan være en god måte å mykne kjøttet på.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...