Gå til innhold

Erfaring med flytende eggehviter fra Eldorado?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Jeg hadde også bittelitt salt i, men til ingen nytte. Blir nok laget på gamlemåten heretter ;) 

Ts

Anonymkode: 76351...4c5

Oki, da er Eldorado sine dårligere enn de jeg brukte. Lykke til, håper det går supert med vanlige egg👍

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker
Pinkee skrev (Akkurat nå):

Oki, da er Eldorado sine dårligere enn de jeg brukte. Lykke til, håper det går supert med vanlige egg👍

Takk :) Satser på at jeg lykkes med vanlige egg :) Den mislykkede varianten på bildet blir ivertfall ikke brukt :D 

Ts

Anonymkode: 76351...4c5

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Så leit!

Jeg har selv vurdert å kjøpe flytende eggehvite (og flytende eggeplomme, alt ettersom hva jeg baker), men hvis eggehviten ikke kan stivpiskes så er det jo lite vits. Coop Extra selger flytende eggehvite og flytende eggeplomme av merket Dava(?), men jeg ser nå at jeg bør prøvelage marengs først for å se om produktet holder 🤷‍♀️

Anonymkode: 7bfe4...fc8

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hva er poenget med produktet hvis det ikke funker?

Anonymkode: cf2b4...489

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Hva er poenget med produktet hvis det ikke funker?

Anonymkode: cf2b4...489

Målgruppen er neppe pavlovafolket, men de som slanker seg eller trener eller av andre grunner er opptatt av eggehviteprotein. Og ofte lager mat med betydelig mer hvitter enn plommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Merket du at marengsen ikke var stiv nok før steking? Om ikke, kan du ha åpnet stekeovnsdøren før den var ferdig stekt? Da kan den synke sammen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
Luckiness skrev (15 timer siden):

Merket du at marengsen ikke var stiv nok før steking? Om ikke, kan du ha åpnet stekeovnsdøren før den var ferdig stekt? Da kan den synke sammen. 

Marengsen var ikke stiv nok før steking, og jeg åpnet ikke ovnsdøren underveis. Laget ny marengs i går, å den ble som den skulle. Men da brukte jeg vanlige egg der jeg skilte hviten og plommen :) 

Anonymkode: 76351...4c5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...