Arkana Skrevet 20. mars 2023 #21 Skrevet 20. mars 2023 Jeg liker det ikke. Det er ikke direkte vondt, men det er kjedelig og jeg liker ikke geléen.
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #22 Skrevet 21. mars 2023 Spiste det én gang da jeg var liten for jeg ble tvunget av mine besteforeldre. Jeg spydde over hele bordet Anonymkode: d8c0c...3fa 1
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2023 #23 Skrevet 21. mars 2023 Synes ikke det er så godt. Lager heller rekesmørbrød. Anonymkode: 72f0a...d4c
Fjord Skrevet 21. mars 2023 Forfatter #24 Skrevet 21. mars 2023 (endret) Tusen takk for mange gode kabaret-innspill! Jeg er for tiden på suppedietten og vurderer å lage derfor å lage det som en smoothie, altså å hive alle ingrediensene oppi en blender og drikke det. Tror dere dette smaker godt? TS Endret 21. mars 2023 av Fjord
Arkana Skrevet 21. mars 2023 #25 Skrevet 21. mars 2023 Jeg vet ikke hva som er i din kabaret, men en typisk kabaret inneholder fiskepudding, reker, hardkokt egg og grønnsaker som erter, gulrøtter og mais. Jeg har vanskelig for å se for meg at dette vil gi en smakfull smoothie. Da hadde jeg heller droppet aspiken og laget suppe av resten. F.eks. kokt grønnsakene i en klar buljong og smaksatt med urter, hatt i fiskepudding i terninger og reker og servert toppet med hardkokt egg. 1
Frøkenfryden Skrevet 21. mars 2023 #26 Skrevet 21. mars 2023 Fjord skrev (4 timer siden): Tusen takk for mange gode kabaret-innspill! Jeg er for tiden på suppedietten og vurderer å lage derfor å lage det som en smoothie, altså å hive alle ingrediensene oppi en blender og drikke det. Tror dere dette smaker godt? TS Nei
skrue Skrevet 22. mars 2023 #27 Skrevet 22. mars 2023 Det kommer an på innholdet og måten det serveres på. Er ikke fan av tradisjonelle, men denne synes jeg er god https://frutimian.no/2013/04/18/kabaret-med-skalldyr-og-laks/ 2
17.11 Skrevet 22. mars 2023 #28 Skrevet 22. mars 2023 For å være helt ærlig har jeg aldri smakt det. Det ser ut som marerittmat og jeg tør ikke.
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2023 #29 Skrevet 22. mars 2023 ELSKER det! Spiser kun når mamma har laget, så noen få ganger i året. Pleier å gha en tjukk skive på brødskkve, ha på majones og sitrondråper. Nydelig! Anonymkode: 434f4...1a4
Ellah Skrevet 22. mars 2023 #30 Skrevet 22. mars 2023 Det er ikke vondt, men heller ikke spesielt godt. Konsistensen ødelegger også mye. Har ikke spist det på mange år.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå