Fjord Skrevet 16. mars 2023 #1 Skrevet 16. mars 2023 Er det noen her som faktisk liker matretten Kabaret? Hvis ja, hvor ofte spiser du det? Hilsen nysgjerrig
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2023 #3 Skrevet 16. mars 2023 Syns det er godt ja. Spiser det 2-3 ganger i året kanskje. Anonymkode: e333d...86a 1
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2023 #4 Skrevet 16. mars 2023 Jeg liker det. Spiser det ikke så veldig ofte, men det skal jeg jammen lage til helga. Takk for påminnelsen. Anonymkode: 676ea...3dc 1
Daria Skrevet 16. mars 2023 #5 Skrevet 16. mars 2023 (endret) Jeg fikk det servert for et par uker siden, da hadde jeg ikke spist det på mange år. 15-åring niese var fascinert - Er det gele? - men spiste med god appetitt. Det er godt, men sjelden noe jeg aktivt velger. Endret 16. mars 2023 av Daria
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2023 #6 Skrevet 16. mars 2023 Noe av det verste jeg kan få servert Anonymkode: 7a264...f47 5
Fjord Skrevet 16. mars 2023 Forfatter #7 Skrevet 16. mars 2023 AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Jeg liker det. Spiser det ikke så veldig ofte, men det skal jeg jammen lage til helga. Takk for påminnelsen. Anonymkode: 676ea...3dc Bare hyggelig.
Fjord Skrevet 16. mars 2023 Forfatter #8 Skrevet 16. mars 2023 Dere som liker det, hva pleier dere ha oppi?
Frøkenfryden Skrevet 16. mars 2023 #9 Skrevet 16. mars 2023 Fjord skrev (Akkurat nå): Dere som liker det, hva pleier dere ha oppi? Mamma lager med kokt egg, reker, amerikansk blanding og fiskepudding. Jeg kjøper i porsjonsstørrelse på fin butikk i Oslo og den er veldig fancy og full av fyll. Og til og med sitronskvis i tror jeg. Fyll er reker, krepsehaler,og noe gressløk eller dill😁 1
Banjo Skrevet 16. mars 2023 #10 Skrevet 16. mars 2023 Moren min lager kabaret med fisk, fiskepudding, reker, kokt egg, erter, kokte gulrøtter, asparges og aspic. Serveres med hjemmebakte rundstykker og en dressing av rømme og majones med litt krydder. Smaker helt glimrende. 1
enkefru Skrevet 16. mars 2023 #11 Skrevet 16. mars 2023 Ja, spiser det stort sett bare i jula (i familieselskap)
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2023 #12 Skrevet 16. mars 2023 Jeg synes det er godt hvis det er laget av gode råvarer. Altså hvis det er uten ting som hermetiske asparges, reker i lake og overkokt amerikansk blanding. Anonymkode: adb1f...b4f
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2023 #13 Skrevet 16. mars 2023 Aldri. Det er blodharry og smaker død. Jeg kan ikke komme på noe som er mer harry enn kabaret, faktisk. Anonymkode: 17b20...bc9 2 1
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2023 #14 Skrevet 19. mars 2023 Kabaret er nydelig, jeg lager det til høytider og andre spesielle anledninger. Ikke alle i familien liker det, men noen gjør det. Lager alltid rekekabaret. Lett og god mat f.eks i jula når det er mye fet mat. Anonymkode: 6b0b5...71a
FrankDrebin Skrevet 19. mars 2023 #15 Skrevet 19. mars 2023 Det sklir ned om jeg må spise det, men det er aldri noe jeg velger selv.
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2023 #16 Skrevet 19. mars 2023 Frøkenfryden skrev (På 16.3.2023 den 14.40): Mamma lager med kokt egg, reker, amerikansk blanding og fiskepudding. Jeg kjøper i porsjonsstørrelse på fin butikk i Oslo og den er veldig fancy og full av fyll. Og til og med sitronskvis i tror jeg. Fyll er reker, krepsehaler,og noe gressløk eller dill😁 Hvilken butikk? Anonymkode: 3a203...150
Frøkenfryden Skrevet 20. mars 2023 #17 Skrevet 20. mars 2023 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Hvilken butikk? Anonymkode: 3a203...150 Jacobs på Holtet, Nordstrand i Oslo.
Kepaløk Skrevet 20. mars 2023 #18 Skrevet 20. mars 2023 Ja, liker mammas kabaret. Hun lager med reker, fløtepudding, hardkokte egg og erter. Spiste det sist gang jeg var hjemme på 17. mai (mener det er fem år siden). Har prøvd butikkjøpt et par ganger, men det har ikke vært suksess. Det er mest aspik og hermetiske grønnsaker. 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2023 #19 Skrevet 20. mars 2023 Eeeeelsker det! Mamma pleier å lage det til meg hver jul, jeg er den eneste som spiser det😁 Anonymkode: c2034...ec6 1 2
Ullvott Skrevet 20. mars 2023 #20 Skrevet 20. mars 2023 Mannen min elsker det og forsyner seg alltid av det hvis det er "retrokoldtbord". Jeg står over selv. Ikke fordi jeg synes det er fælt, men fordi det ofte er veldig mye annet jeg liker bedre på disse koldtbordene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå