Gå til innhold

Kan man fryse marsipankake?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei planen var å overraske dattera mi som har bursdag i dag. Men pga en hendelse i familien ble bursdagen utsatt til søndag. Hadde bestilt kake til i dag som jeg har vært å henta. Jeg skjønner ikke hva jeg skal gjøre med den kaka. Den vil jo ikke holde til søndagen i kjøleskapet? Kan jeg fryse den????

Kaken er bestilt gjennom meny, fra Bakehuset. 15 biters

Anonymkode: a35a6...c68

AnonymBruker
Skrevet

Jeg fryser hjemmelaget marsipankake, så tror nok det går bra. 

Anonymkode: b78d8...109

Skrevet

Ja, og tin den i esken.

AnonymBruker
Skrevet
Andro skrev (1 time siden):

Ja, og tin den i esken.

 

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg fryser hjemmelaget marsipankake, så tror nok det går bra. 

Anonymkode: b78d8...109

Ok takk da legger jeg den i fryseren til søndag. Hvor mange timer tar det å tine den?

Anonymkode: a35a6...c68

AnonymBruker
Skrevet

Marsipankake som har vært fryst bør tines på kjøl i et døgn for å unngå svetting på marsipanen, - i tett, lukket eske. * En marsipankake har en holdbarhet på ca 3 dager på kjøl og 1-6 mnd på frys avhengig av emballasje. Li-Ra har KONDENSFRITT kjøleskap for å sikre best mulig kvalitet.8. des. 2015

Anonymkode: 68a6a...b0b

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Marsipankake som har vært fryst bør tines på kjøl i et døgn for å unngå svetting på marsipanen, - i tett, lukket eske. * En marsipankake har en holdbarhet på ca 3 dager på kjøl og 1-6 mnd på frys avhengig av emballasje. Li-Ra har KONDENSFRITT kjøleskap for å sikre best mulig kvalitet.8. des. 2015

Anonymkode: 68a6a...b0b

Da tar jeg den ut og legger den på kjøkkenbenken på lørdags kveld. Den skal spises på søndag 19 tida

 

Ts

Anonymkode: a35a6...c68

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Da tar jeg den ut og legger den på kjøkkenbenken på lørdags kveld. Den skal spises på søndag 19 tida

 

Ts

Anonymkode: a35a6...c68

Kjøkkenbenken din er vel ikke "på kjøl". Kjøleskap eller matkjeller er "på kjøl". 

Anonymkode: 1b8d7...574

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Da tar jeg den ut og legger den på kjøkkenbenken på lørdags kveld. Den skal spises på søndag 19 tida

 

Ts

Anonymkode: a35a6...c68

Hvis du lar den stå i romtemperatur risikerer du tre ting, med økende alvorlighetsgrad:

1 kaken blir tørr og svett

2 kremen blir sur

3 hele selskapet blir matforgiftet.

Sett den heller i kjøleskapet eller i en kald bod.

Anonymkode: e6309...3e0

AnonymBruker
Skrevet

Jobber på bakeri; ja, den kan fint fryses. Tin den kjølig (altså ikke på kjøkkenbenken, men et svalrom eller kjøleskap). Den holder ca 3 dager så lenge den står kaldt. 

Anonymkode: 71f38...d58

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Kjøkkenbenken din er vel ikke "på kjøl". Kjøleskap eller matkjeller er "på kjøl". 

Anonymkode: 1b8d7...574

 

AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Hvis du lar den stå i romtemperatur risikerer du tre ting, med økende alvorlighetsgrad:

1 kaken blir tørr og svett

2 kremen blir sur

3 hele selskapet blir matforgiftet.

Sett den heller i kjøleskapet eller i en kald bod.

Anonymkode: e6309...3e0

 

AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Jobber på bakeri; ja, den kan fint fryses. Tin den kjølig (altså ikke på kjøkkenbenken, men et svalrom eller kjøleskap). Den holder ca 3 dager så lenge den står kaldt. 

Anonymkode: 71f38...d58

Ok legger den i kjøla for å tine 😊

Men hvor mange timer i forveien tar jeg den ut fra fryseren og legger i kjøleskapet??

Anonymkode: a35a6...c68

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

 

 

Ok legger den i kjøla for å tine 😊

Men hvor mange timer i forveien tar jeg den ut fra fryseren og legger i kjøleskapet??

Anonymkode: a35a6...c68

Men kjære vene da. 24 timer før. Du har jo fått svar. Les det folk skriver til deg. Og på KJØL, ikke kjøkkenbenk.

AnonymBruker skrev (10 timer siden):

Marsipankake som har vært fryst bør tines på kjøl i et døgn for å unngå svetting på marsipanen, - i tett, lukket eske. * En marsipankake har en holdbarhet på ca 3 dager på kjøl og 1-6 mnd på frys avhengig av emballasje. Li-Ra har KONDENSFRITT kjøleskap for å sikre best mulig kvalitet.8. des. 2015

Anonymkode: 68a6a...b0b

 

Anonymkode: 09897...21e

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...