Gullhøna98 Skrevet 15. mars 2023 #1 Skrevet 15. mars 2023 Satte en pizzadeig i går kveld over natten. Ser nå at jeg skulle ha rørt ut gjæren i vannet og deretter blandet sammen med de tørre ingrediensene, i stedet blandet jeg ut alt det tøffe først, inkludert tørrgjæret, for så å tilsette kaldt vann… er dette krise?
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2023 #3 Skrevet 15. mars 2023 Jeg blander alltid tørrgjær i melet når jeg lager (knafri) pizzadeig med kaldt vann - det er iht oppskriften jeg bruker. Går strålende! Anonymkode: 71628...0b7 1
Chlypa Skrevet 15. mars 2023 #4 Skrevet 15. mars 2023 Bruker du maskin bør du helle i væska først, så det tørre. Det går helt fint.
Gullhøna98 Skrevet 15. mars 2023 Forfatter #5 Skrevet 15. mars 2023 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Jeg blander alltid tørrgjær i melet når jeg lager (knafri) pizzadeig med kaldt vann - det er iht oppskriften jeg bruker. Går strålende! Anonymkode: 71628...0b7 Har knadd den, da😅 håper det går fint!
Gullhøna98 Skrevet 15. mars 2023 Forfatter #6 Skrevet 15. mars 2023 Arkana skrev (1 time siden): Nei, det har ingenting å si for resultatet. Jeg sjekket deigen nå, og det ser ut som den nesten ikke har hevet.. er det fortsatt håp? skal bruke i kveld
Glenda27 Skrevet 15. mars 2023 #7 Skrevet 15. mars 2023 Jeg pleier lage pizzabunnen i denne rekkefølgen: hvetemel+sammal hvete, sukker, salt og tørrgjær i en bakebolle. Deretter tilsetter jeg olje og lunkent vann👍👍Fungerer hver gang
Arkana Skrevet 15. mars 2023 #8 Skrevet 15. mars 2023 Ja, det er absolutt håp. Det går bare veldig sakte når man bruker kaldt vann.
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2023 #9 Skrevet 15. mars 2023 Vi blander alltid tørrgjær med det tørre. Anonymkode: 771ec...8ca
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå