Gå til innhold

Kaldt vann og tørrgjær pizza


Anbefalte innlegg

Skrevet

Satte en pizzadeig i går kveld over natten. Ser nå at jeg skulle ha rørt ut gjæren i vannet og deretter blandet sammen med de tørre ingrediensene, i stedet blandet jeg ut alt det tøffe først, inkludert tørrgjæret, for så å tilsette kaldt vann… er dette krise?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei, det har ingenting å si for resultatet. :) 

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Jeg blander alltid tørrgjær i melet når jeg lager (knafri) pizzadeig med kaldt vann - det er iht oppskriften jeg bruker. Går strålende!

Anonymkode: 71628...0b7

  • Liker 1
Skrevet

Bruker du maskin bør du helle i væska først, så det tørre. Det går helt fint. 

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Jeg blander alltid tørrgjær i melet når jeg lager (knafri) pizzadeig med kaldt vann - det er iht oppskriften jeg bruker. Går strålende!

Anonymkode: 71628...0b7

Har knadd den, da😅 håper det går fint!

Skrevet
Arkana skrev (1 time siden):

Nei, det har ingenting å si for resultatet. :) 

Jeg sjekket deigen nå, og det ser ut som den nesten ikke har hevet.. er det fortsatt håp? skal bruke i kveld

Skrevet

Jeg pleier lage pizzabunnen i denne rekkefølgen: hvetemel+sammal hvete, sukker, salt og tørrgjær i en bakebolle. Deretter tilsetter jeg olje og lunkent vann👍👍Fungerer hver gang

Skrevet

Ja, det er absolutt håp. Det går bare veldig sakte når man bruker kaldt vann. 

AnonymBruker
Skrevet

Vi blander alltid tørrgjær med det tørre. 

Anonymkode: 771ec...8ca

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...