Gå til innhold

Steke kjøttdeig og varme den opp igjen


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva tenker dere om å steke opp kjøttdeig til taco på forhånd (2 - 3 timer før), for så å varme den opp igjen rett før servering? 

Anonymkode: af6b6...523

Videoannonse
Annonse
Gjest CSe0gvmY2b
Skrevet

Nulle stress 😉 men den bør settes i kjøleskap når den blir kald i tilfelle du blir forsinket eller noe..

Skrevet

Det går bra men legg lokk over gryta så ikke kjøttet blir tørt 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Null problem. Jeg ville stekt i ildfast form med lokk, eventuelt med folie rundt.

Anonymkode: 8946c...b8e

  • Liker 2
Skrevet

Jeg synes ofte kjøttdeigen blir tørr når den varmes opp. Og det tar jo ikke mye lengre tid å steke kjøttdeigen enn å varme opp.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...