AnonymBruker Skrevet 13. mars 2023 #1 Skrevet 13. mars 2023 Hva tenker dere om å steke opp kjøttdeig til taco på forhånd (2 - 3 timer før), for så å varme den opp igjen rett før servering? Anonymkode: af6b6...523
Gjest CSe0gvmY2b Skrevet 13. mars 2023 #2 Skrevet 13. mars 2023 Nulle stress 😉 men den bør settes i kjøleskap når den blir kald i tilfelle du blir forsinket eller noe..
Blueberrysmoothie Skrevet 13. mars 2023 #3 Skrevet 13. mars 2023 Det går bra men legg lokk over gryta så ikke kjøttet blir tørt 2
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2023 #4 Skrevet 13. mars 2023 Null problem. Jeg ville stekt i ildfast form med lokk, eventuelt med folie rundt. Anonymkode: 8946c...b8e 2
Taluno Skrevet 13. mars 2023 #5 Skrevet 13. mars 2023 Jeg synes ofte kjøttdeigen blir tørr når den varmes opp. Og det tar jo ikke mye lengre tid å steke kjøttdeigen enn å varme opp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå