Gjest marsipan Skrevet 28. desember 2005 #1 Skrevet 28. desember 2005 Jeg skal lage marsipan kake og tenkte å lage lage marsipan pynten ferdig dagen før selve pyntingen. Spørsmålet mitt er hvordan jeg oppbevarer pynten best ? I kjøleskap med plastfolie over?
Brunhilde Skrevet 28. desember 2005 #2 Skrevet 28. desember 2005 (endret) Jeg pleier å oppbevare den tørt og kjølig, et soverom f.eks. Endret 28. desember 2005 av Brunhilde
Totalya Skrevet 29. desember 2005 #3 Skrevet 29. desember 2005 Jeg pleier å oppbevare mine i en kakeboks, i plast(boks) kan den lett bli svett, da fukta i marsipanen ikke kommer seg ut av boksen, men blir liggende oppå. Det er bedre at pynten blir litt tørr, enn at den svetter. Det samme gjelder ferdig marsipankake, den bør ikke oppbevares i en plasttine, en tretine er nok det beste.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå