Kira004 Skrevet 10. mars 2023 #1 Skrevet 10. mars 2023 Hei! Prøver å eksperimentere og prøve ut litt nye pålegg på skiva, og gikk for jædersylte sist. Har alltid vært litt skeptisk pga navnet og utseendet, men turte endelig å smake det nå, og må innrømme at det faktisk ikke var så ille. Kunne godt forestilt meg å ha det litt oftere på skiva for variasjon, men i og med at det er laget av gris er jeg litt usikker hvor sunt det egentlig er. Om det er et nokså usunt pålegg å regne, tror jeg at jeg lar det være, men om det har god næringsverdi, og muligens noe jern, slik som leverpostei, så er det jo fint å spise iblant, tenker jeg. Det er bare vanskelig å finne ut mer om denne typen pålegg…på boksen står det jo 75% kjøtt, som er et relativt høyt kjøttinnhold, i alle fall om man sammenligner det med f.eks. leverpostei. Og ingredienslista er overraskende kort må jeg si. Men det er jo ikke nødvendigvis sunt bare pga det heller…Så ville egentlig bare høre om noen av dere har noen formeninger/tanker/peiling på dette.
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2023 #2 Skrevet 10. mars 2023 Jædersylte er vel noe av det mest ultraprosesserte du kan stappe inn i en hermetikkboks? Ihjelkokt gris? God kryddersmak, da. Anonymkode: d728d...531
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2023 #3 Skrevet 10. mars 2023 Høres ikke ut som et produkt du blir anbefalt å spise mer av. Men av og til er helt sikkert ok, dersom du syns det smaker godt. Nugatti innimellom er jo heller ikke skadelig. Anonymkode: 09239...930
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå