Gjest Gjest Skrevet 28. desember 2005 #1 Skrevet 28. desember 2005 Jeg har et par skiver ytrefilet av svin, men er usikker på hvordan de skal stekes. Skal de stekes som "vanlig" biff? Takknemlig for svar
LilleBille Skrevet 28. desember 2005 #3 Skrevet 28. desember 2005 Jeg pleier å marinere svinefiletene - og så steke dem "på vanlig måte". Svinekjøtt skal gjennomstekes.
Belit Skrevet 28. desember 2005 #4 Skrevet 28. desember 2005 Jeg ville laget wok eller gryterett av dem. Synes svinekjøtt stekt som biff blir kjedelig nesten uansett hva du gjør med det. Alternativt kan du brune dem, og steke dem ferdig i ovn badende i fløte og blåmuggost.
iss Skrevet 28. desember 2005 #5 Skrevet 28. desember 2005 Jeg gjør masse rart med dem jeg.. Men ja, de kan stekes som vanlig biff. Da skjærer du de i et par cm tykke skiver, og steker i panna. Godt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå