Gå til innhold

Ytrefilet av svin


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har et par skiver ytrefilet av svin, men er usikker på hvordan de skal stekes.

Skal de stekes som "vanlig" biff?

Takknemlig for svar :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å marinere svinefiletene - og så steke dem "på vanlig måte". Svinekjøtt skal gjennomstekes.

Skrevet

Jeg ville laget wok eller gryterett av dem. Synes svinekjøtt stekt som biff blir kjedelig nesten uansett hva du gjør med det. Alternativt kan du brune dem, og steke dem ferdig i ovn badende i fløte og blåmuggost.

Skrevet

Jeg gjør masse rart med dem jeg..

Men ja, de kan stekes som vanlig biff. Da skjærer du de i et par cm tykke skiver, og steker i panna. Godt! :sikle:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...