Gå til innhold

Hvor lenge ville du hatt en baguett i kjøleskapet?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Ville du spist en baguett (ost og skinke / karri kylling) som ble laget på mandag på onsdag morgen? 

Anonymkode: d39a0...cc0

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ja

Anonymkode: 08903...b85

Skrevet

Det går vel til nøds.. litt usikker egentlig. Kommer nok an på selve baguetten, når den ble stekt.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg laget baguetter for imorgen og det viser seg at datoen ble flyttet framover. Skal jeg fortsatt servere disse på onsdag? Selv tenker jeg ville spist de, men vet ikke om 45+ mener det samme. 

Anonymkode: d39a0...cc0

AnonymBruker
Skrevet
svartkatt skrev (Akkurat nå):

Det går vel til nøds.. litt usikker egentlig. Kommer nok an på selve baguetten, når den ble stekt.

ble stekt i ettermiddag 

Anonymkode: d39a0...cc0

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

ble stekt i ettermiddag 

Anonymkode: d39a0...cc0

Da går det nok bra.

AnonymBruker
Skrevet
svartkatt skrev (1 minutt siden):

Da går det nok bra.

Alternativ er å lage 45+ nye imorgen og servere altfor mye baguetter (de jeg har nå) på en annen lunsj tirsdag morgen. Hva tenker du er best? 

Anonymkode: d39a0...cc0

Skrevet

Jeg hadde nok spist den selv, men jeg ville ikke ha servert den til gjester.

Det vil vises at ost og skinke ikke er ferskt, og hvis det er karrikyllingsalat, trekker den inn i baguetten og gjør den blaut og soggy. 

Selve baguetten kjenner man også er et stykke unna fersk.

 

 

Skrevet

Hvis jeg skulle spise den selv, ville jeg uten problemer spist den. Hvis jeg derimot skulle servere baguetter til gjester ville jeg servert dagsferske og nysmurte. Man lager ikke baguetter dagen før.

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Alternativ er å lage 45+ nye imorgen og servere altfor mye baguetter (de jeg har nå) på en annen lunsj tirsdag morgen. Hva tenker du er best? 

Anonymkode: d39a0...cc0

Baguetter er best ferskest mulig. Men når jeg først så spørsmålet tenkte jeg kanskje det var ferdiglagde med pålegg fra butikk eller lignende. Stekt i dag eller morgen betyr sikkert ikke så mye.

Skrevet
AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Jeg laget baguetter for imorgen og det viser seg at datoen ble flyttet framover. Skal jeg fortsatt servere disse på onsdag? Selv tenker jeg ville spist de, men vet ikke om 45+ mener det samme. 

Anonymkode: d39a0...cc0

Er det gjester, eller skal du servere dette på jobb?

 

AnonymBruker
Skrevet

Nei og hvis det er noe du har laget på bestilling til andre kan du ikke servere det. Om det er oppdragsgiver som flyttet datoen kan du ta dobbelt betalt for å lage to ganger 

Anonymkode: f4d37...55b

  • Liker 2
Skrevet
altflyter skrev (Akkurat nå):

Hvis jeg skulle spise den selv, ville jeg uten problemer spist den. Hvis jeg derimot skulle servere baguetter til gjester ville jeg servert dagsferske og nysmurte. Man lager ikke baguetter dagen før.

Dette, bagetter fra dagen før er ikke veldig fristende.

Skrevet

Er nok greit å vente med pålegget uansett.

AnonymBruker
Skrevet
ti10 skrev (1 minutt siden):

Er det gjester, eller skal du servere dette på jobb?

 

Jobb

Anonymkode: d39a0...cc0

AnonymBruker
Skrevet
altflyter skrev (2 minutter siden):

Hvis jeg skulle spise den selv, ville jeg uten problemer spist den. Hvis jeg derimot skulle servere baguetter til gjester ville jeg servert dagsferske og nysmurte. Man lager ikke baguetter dagen før.

Må lage dagen før når de skal ut klokken 5 om morgenen 

Anonymkode: d39a0...cc0

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Jobb

Anonymkode: d39a0...cc0

Jeg vil anbefale deg å steke nye og smøre dem på onsdag, altså dagen de skal serveres. Du kommer sannsynligvis til å få klager hvis du serverer bagetter som er laget i dag eller i morgen.

AnonymBruker
Skrevet
ti10 skrev (Akkurat nå):

Jeg vil anbefale deg å steke nye og smøre dem på onsdag, altså dagen de skal serveres. Du kommer sannsynligvis til å få klager hvis du serverer bagetter som er laget i dag eller i morgen.

Har ikke mulighet til å smøre de samme dag som de skal ut. 

Anonymkode: d39a0...cc0

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Må lage dagen før når de skal ut klokken 5 om morgenen 

Anonymkode: d39a0...cc0

Ok, da er sent i morgen bedre enn i dag. Pakk dem godt inn, legg dem på kjøl og håp på det beste.

AnonymBruker
Skrevet

Nei, det hadde jeg ikke spist. Det smaker kjøleskap, og i tillegg er det kylling i. Bare nei.

Anonymkode: a1899...598

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...