AnonymBruker Skrevet 5. mars 2023 #1 Skrevet 5. mars 2023 Hadde fryst ned en grateng og litt av pappen på lokket hadde fryst seg fast. Skal man egentlig sette på lokket med pappsiden opp og det blanke ned? Anonymkode: 47090...54d
Brunhilde Skrevet 5. mars 2023 #2 Skrevet 5. mars 2023 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Hadde fryst ned en grateng og litt av pappen på lokket hadde fryst seg fast. Skal man egentlig sette på lokket med pappsiden opp og det blanke ned? Anonymkode: 47090...54d Ja, det vil jeg tro. Så kan du skrive på pappen hva formen inneholder hvis du fryser forskjellige retter. 4
Taluno Skrevet 5. mars 2023 #3 Skrevet 5. mars 2023 Pappsiden skal opp ja. Den blanke siden har er "sperre" for fukt og fett, og beskytter maten. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå