Gå til innhold

Aluminiumsform med lokk.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hadde fryst ned en grateng og litt av pappen på lokket hadde fryst seg fast. Skal man egentlig sette på lokket med pappsiden opp og det blanke ned?

Anonymkode: 47090...54d

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Hadde fryst ned en grateng og litt av pappen på lokket hadde fryst seg fast. Skal man egentlig sette på lokket med pappsiden opp og det blanke ned?

Anonymkode: 47090...54d

Ja, det vil jeg tro. Så kan du skrive på pappen hva formen inneholder hvis du fryser forskjellige retter.

  • Liker 4
Skrevet

Pappsiden skal opp ja. Den blanke siden har er "sperre" for fukt og fett, og beskytter maten. 

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...