Gå til innhold

Hvordan oppbevare sjokoladekake (langpanne)?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har laget langpanne med glasur på. Lurer på hvor og hvordan jeg skal oppbevare det. Det kommer til å bli spist på 3-4 dager, så jeg trenger vel ikke til å måtte fryse det ned. Er det greit om jeg putter det i kjøleskapet? Har to større oppbevaringsbokser jeg kan putte det i. 

Anonymkode: d2058...a3f

  • Liker 2
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Kjøleskap ja, hvis du er sikker på at det blir spist opp iløpet av et par dager.

Anonymkode: 0e299...fbf

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Har laget langpanne med glasur på. Lurer på hvor og hvordan jeg skal oppbevare det. Det kommer til å bli spist på 3-4 dager, så jeg trenger vel ikke til å måtte fryse det ned. Er det greit om jeg putter det i kjøleskapet? Har to større oppbevaringsbokser jeg kan putte det i. 

Anonymkode: d2058...a3f

Kjøleskap.

Anonymkode: f1190...ab9

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (24 minutter siden):

Kjøleskap ja, hvis du er sikker på at det blir spist opp iløpet av et par dager.

Anonymkode: 0e299...fbf

 

AnonymBruker skrev (23 minutter siden):

Kjøleskap.

Anonymkode: f1190...ab9

OK, takk for svar!

 

TS

Anonymkode: d2058...a3f

AnonymBruker
Skrevet

Ser at folk «alltid» anbefaler å oppbevare sjokoladekake i kjøleskapet, men jeg synes den blir så fort tørr da. Jeg synes den blir saftigere dag 2 eller 3 når den bare har stått i stekeovn. Hvordan oppbevarer dere den i kjøleskapet uten at den blir tørr? 

Anonymkode: 979bd...b5d

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Ser at folk «alltid» anbefaler å oppbevare sjokoladekake i kjøleskapet, men jeg synes den blir så fort tørr da. Jeg synes den blir saftigere dag 2 eller 3 når den bare har stått i stekeovn. Hvordan oppbevarer dere den i kjøleskapet uten at den blir tørr? 

Anonymkode: 979bd...b5d

Lukket boks. Stekeovn høres både uhygienisk og tørt ut synes jeg. 

Anonymkode: 9693e...c5e

Skrevet

Kjøleskap :) sett gjerne lås på kjøleskapet også sånn at den får stå i fred :D  

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (9 minutter siden):

Lukket boks. Stekeovn høres både uhygienisk og tørt ut synes jeg. 

Anonymkode: 9693e...c5e

Er det noe mer uhygienisk enn kjøleskap? Tenker du på at ingredienser kan blir dårlig eller hva mener du egentlig? 
Synes absolutt ikke det blir tørt. Kaken blir saftigere etter å ha stått en liten stund. Synes det blir tørt av å stå kaldt. 

Anonymkode: 979bd...b5d

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Er det noe mer uhygienisk enn kjøleskap? Tenker du på at ingredienser kan blir dårlig eller hva mener du egentlig? 
Synes absolutt ikke det blir tørt. Kaken blir saftigere etter å ha stått en liten stund. Synes det blir tørt av å stå kaldt. 

Anonymkode: 979bd...b5d

Det blir ikke tørt i lukket beholder eller med plast over.

Anonymkode: c90c2...889

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Min far lot alltid kaken stå i stekovnen - og den holdt seg veldig godt. Forskjellen på kjøleskap og stekovnen er vel fravær av kulde i kjøleskap. Man lar jo brød stå fremme, og ovnen er jo lufttett. 

Har aldri gjort det samme, for har en eller annen vegring mot det - tenker at den bør stå kald f.eks - men kan godt hende at stekovn er like bra, eller bedre enn kjøleskap...

 

Jeg baker alltid sjokoladekake med 1 liter kefir - og den holder seg saftig og god uansett hva enn gjør med den. 

Anonymkode: 720e3...814

Skrevet

Sjokoladekaker bør oppbevares i kjøleskapet, om de ikke skal spises samme dag. 
 

AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Ser at folk «alltid» anbefaler å oppbevare sjokoladekake i kjøleskapet, men jeg synes den blir så fort tørr da. Jeg synes den blir saftigere dag 2 eller 3 når den bare har stått i stekeovn. Hvordan oppbevarer dere den i kjøleskapet uten at den blir tørr? 

Anonymkode: 979bd...b5d

Har du latt den romtemperes etter kjøleskap før du spiser den da? 
Jeg har plast over, og tar den ut 2-3 timer før servering. 
Sjokoladekaker bør serveres romtemperert. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...