AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #1 Skrevet 1. mars 2023 Lager ofte majones selv, men skulle gjerne hatt et alternativ til travle uker, hytteturer o.l. Favoritten til barna og mannen av kjøpemajones er dessverre Mills, men den er full av karragenan. Håper å finne et bedre alternativ som ikke er skadelig for små kropper i vekst. Anonymkode: bf4ba...0be 1
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #2 Skrevet 1. mars 2023 Er den? Står guarkjernemel og xantangummi på min Mills-tube. Sikkert ikke supert det heller, men. Anonymkode: 85d6f...8ca 2
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #3 Skrevet 1. mars 2023 En god majones UTEN karragenan er Mills. For ja, enig med AB 8ca: Dette e-stoffet (E407) står slett ikke på pakken min med Mills majones heller (jeg har sånn pappeske med to plastposer majones i). I følge denne oversikten er fortykningsmidlene Mills majones inneholder ufarlige, med mindre man er allergisk mot soya (guarkjernemel). Anonymkode: 14f43...1b8 1 3
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #5 Skrevet 1. mars 2023 Mills er 76% rapsolje, så det hadde jeg holdt meg unna om jeg prøver å tenke sunnhet og helse, i hvert fall. Anonymkode: 660ec...f51
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2023 #6 Skrevet 2. mars 2023 AnonymBruker skrev (På 1.3.2023 den 18.08): Mills er 76% rapsolje, så det hadde jeg holdt meg unna om jeg prøver å tenke sunnhet og helse, i hvert fall. Anonymkode: 660ec...f51 Det du skriver her henger ikke på grep https://optimaltkosthold.no/2021/02/07/rapsolje-er-sunnere-enn-olivenolje/ Eller mener du at det burde vært mer rapsolje i majonesen, enn 76%? Anonymkode: 23551...e94 2
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2023 #7 Skrevet 2. mars 2023 AnonymBruker skrev (På 1.3.2023 den 18.08): Mills er 76% rapsolje, så det hadde jeg holdt meg unna om jeg prøver å tenke sunnhet og helse, i hvert fall. Anonymkode: 660ec...f51 Pluss at det har "aroma" som i bunn og grunn er MSG. Anonymkode: d2aac...0b9 1
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2023 #8 Skrevet 2. mars 2023 AnonymBruker skrev (31 minutter siden): Det du skriver her henger ikke på grep https://optimaltkosthold.no/2021/02/07/rapsolje-er-sunnere-enn-olivenolje/ Eller mener du at det burde vært mer rapsolje i majonesen, enn 76%? Anonymkode: 23551...e94 FDA forbød rapsolje på 50-tallet, og det er derfor de nå for det meset bruker "canola"-olje i USA istedenfor rapsolje. Canola-olje er selvsagt like ille, og det meste av det er uansett genmanipulert nå. Planten er giftig og bør unngås. Grunnen til at dette slipper gjennom, er jo at raps er så utrolig enkelt og lønnsomt å dyrke og lage olje av.... "The FDA banned rapeseed oil in 1956 because of the high amount of erucic acid (about 30% - 60%). After it was banned, many scientists experimented and tried to create a new variety of Rapeseed with a low amount of erucic acid. Finally, in 1974, they succeeded and named the new variety LEAR (Low Erucic Acid Rapeseed) Canola." https://sprintmedical.in/blog/the-dark-side-of-the-rapeseed-oil-canola Anonymkode: d2aac...0b9
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2023 #9 Skrevet 3. mars 2023 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Pluss at det har "aroma" som i bunn og grunn er MSG. Anonymkode: d2aac...0b9 Og hva er problemet med det? msg er helt ufarlig i normale mengder. Alt er gift i store mengder. Anonymkode: 47064...191
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2023 #10 Skrevet 3. mars 2023 AnonymBruker skrev (25 minutter siden): Og hva er problemet med det? msg er helt ufarlig i normale mengder. Alt er gift i store mengder. Anonymkode: 47064...191 Si det til min kropp at det ikke er farlig.Kroppen min fikk ikke beskjed av ubehaget som følger av MSG i mat. Anonymkode: a4b4d...994
Djungelvrål Skrevet 3. mars 2023 #11 Skrevet 3. mars 2023 AnonymBruker skrev (På 1.3.2023 den 18.08): Mills er 76% rapsolje, så det hadde jeg holdt meg unna om jeg prøver å tenke sunnhet og helse, i hvert fall. Anonymkode: 660ec...f51 Majones ER jo for det meste olje. Er ikke noe nyhet 1
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2023 #12 Skrevet 3. mars 2023 AnonymBruker skrev (22 timer siden): FDA forbød rapsolje på 50-tallet, og det er derfor de nå for det meset bruker "canola"-olje i USA istedenfor rapsolje. Canola-olje er selvsagt like ille, og det meste av det er uansett genmanipulert nå. Planten er giftig og bør unngås. Grunnen til at dette slipper gjennom, er jo at raps er så utrolig enkelt og lønnsomt å dyrke og lage olje av.... "The FDA banned rapeseed oil in 1956 because of the high amount of erucic acid (about 30% - 60%). After it was banned, many scientists experimented and tried to create a new variety of Rapeseed with a low amount of erucic acid. Finally, in 1974, they succeeded and named the new variety LEAR (Low Erucic Acid Rapeseed) Canola." https://sprintmedical.in/blog/the-dark-side-of-the-rapeseed-oil-canola Anonymkode: d2aac...0b9 Ja, tidligere var det mer erukasyra i rapsolje. Dette har endret seg. https://www.regjeringen.no/no/sub/eos-notatbasen/notatene/2014/juli/grenseverdier-erukasyre/id2433825/ Anonymkode: 23551...e94
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2023 #13 Skrevet 3. mars 2023 Hystetiiii hysteraaaa Anonymkode: ff040...379 2
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2023 #14 Skrevet 3. mars 2023 Nordmenn er giftigst i verden: https://framsenteret.no/arkiv/nordmenn-er-i-verdenstoppen-i-antallet-miljoegifter-i-kroppen-5398354-146437/ Det er ikke hysteri å være bevisst. Anonymkode: cfa53...bed 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå