AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #1 Skrevet 1. mars 2023 Er kun double cream, sukker og en likør som smakstilsetning som skal brukes. Anonymkode: 6adc0...cb2
Zireael Skrevet 1. mars 2023 #2 Skrevet 1. mars 2023 Double cream har høyere fettprosent enn kremfløte, så det blir ikke helt det samme nei. Men det kommer jo an på oppskriften om det er en grei erstatning for det.
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #3 Skrevet 1. mars 2023 Ok. I flere av oppskriftene jeg har skal det brukes double cream. Betyr det at jeg ikke kan lage noen av disse? I den jeg har tenkt å lage nå skal det være gelatin i også. Anonymkode: 6adc0...cb2
Zireael Skrevet 1. mars 2023 #4 Skrevet 1. mars 2023 Jeg vil tro kremfløte kan brukes som erstatning for double cream i mange oppskrifter, men det blir som sagt ikke helt det samme. Hva er det du skal lage?
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #6 Skrevet 1. mars 2023 Vet man bruker kremfløte her, men i denne oppskriften står det double cream. Anonymkode: 6adc0...cb2
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #7 Skrevet 1. mars 2023 Ett raskt googlesøk på double cream sier at det er 48% fett i den, derav ikke vanlig kremfløte. Så må du på død og liv bruke den oppskriften så kan du eventuelt koke inn kremfløten (redusere) den ifølge en annen tråd her på kvinneguiden Anonymkode: ab938...d74
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #8 Skrevet 1. mars 2023 Siden jeg flyttet til norge har jeg brukt kremfløte uten problemer Anonymkode: 06084...d06 1
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #9 Skrevet 1. mars 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Siden jeg flyttet til norge har jeg brukt kremfløte uten problemer Anonymkode: 06084...d06 Takk. Da prøver jeg. Anonymkode: 6adc0...cb2
Reign Skrevet 1. mars 2023 #10 Skrevet 1. mars 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Pannacotta. Anonymkode: 6adc0...cb2 Kremfløte går helt fint. Mange oppskrifter der det står kremfløte i stedet.
Nevrosererroser Skrevet 1. mars 2023 #11 Skrevet 1. mars 2023 Jeg har ikke møtt på en eneste oppskrift ennå der det har medført problemer å bruke kremfløte heller enn double cream. Det kan påvirke smaken men det ekstra fettet er skjeldent viktig for at selve kjemien i oppskriften funker. Den eneste plassen jeg synes det er et direkte savn med double cream er i clotted cream, den blir aldri fullt så bra som med de helt riktige ingrediensene. Ellers er det heller slik at jeg synes double cream blir for mektig, enkelte ganger kan det lønne seg å bruke en ekstra eggeplomme for å få mer dybde i smaken men stort sett er kremfløte en helt super erstatning. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå