AnonymBruker Skrevet 24. februar 2023 #1 Skrevet 24. februar 2023 Jeg pleier lage en del, så fryse det ned i bokser, for er så enkelt da å ta med på jobb (yup liker det enkelt og er lat)😂 Har tilgang på et kjøkken med alt under pause, så tilberednings mulighetene er åpne sånn sett Er veldig glad i middags typ retter (varmmat) Tåler alt og liker alt Må være ca 500 kalorier 😜 Forlsag? Anonymkode: 904d9...5ff
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2023 #2 Skrevet 24. februar 2023 Du kan ta med deg alt hva du liker eller har lyst på, bare beregn så det blir cirka 500 kalorier. Anonymkode: cc05c...91b
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2023 #3 Skrevet 24. februar 2023 Bare lage litt ekstra til middag også ta med restene på jobb dagen etter Anonymkode: 6fadd...149 3
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2023 #5 Skrevet 24. februar 2023 Med såpass høyt kaloribudsjett kan du jo bare spise hvilken som helst middag i riktig veid mengde. Ta med rester fra dagen før, lag alltid mye så har du. Personlig liker jeg knekkebrød med kokt egg. Koker hjemme og har i kjøleskapet på jobb. Prøver å få inn hvertfall 4 av de 5 om dagen mens jeg er på jobb også. Blir mye cherrytomater, knaskerøtter, avokado, eple eller klementin. Av og til noen valnøtter og mandler. Anonymkode: 9301c...3c6 3
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2023 #6 Skrevet 25. februar 2023 Middag til lunsj? Spiser du også middag til middag? Prøver du å gå opp i vekt eller ned? Anonymkode: 7ddfa...476 1 1
Polyester Skrevet 25. februar 2023 #7 Skrevet 25. februar 2023 Chili con carne kan man enkelt lage både kalorifattig og kaloririkt, også er det veldig godt. Samme med cassoulet, det er DIGG 1
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2023 #8 Skrevet 25. februar 2023 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Middag til lunsj? Spiser du også middag til middag? Prøver du å gå opp i vekt eller ned? Anonymkode: 7ddfa...476 Det samme tenkte jeg. Blir jo 2 middager. Anonymkode: 1786c...13e 1
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #9 Skrevet 26. februar 2023 22 hours ago, AnonymBruker said: Middag til lunsj? Spiser du også middag til middag? Prøver du å gå opp i vekt eller ned? Anonymkode: 7ddfa...476 22 hours ago, AnonymBruker said: Det samme tenkte jeg. Blir jo 2 middager. Anonymkode: 1786c...13e Altså, det er Norge som er unntaket i verden som insisterer på å spise kjip brødmat to-tre ganger i døgnet i stedet for et ekstra varmt måltid. Vi vet ikke hvordan TS legger opp kaloribudsjettet i løpet av dagen, og det er ikke det hen spør om heller. Den typiske middagen inneholder både mer grønnsaker og proteiner enn den trauste norske brødskiva, og det er helt vanlig å spise "middagsmat" mer én gang om dagen 🙄 Anonymkode: 055db...d2e 16
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #10 Skrevet 26. februar 2023 AnonymBruker skrev (22 timer siden): Middag til lunsj? Spiser du også middag til middag? Prøver du å gå opp i vekt eller ned? Anonymkode: 7ddfa...476 Bare i Norge.... Tre brødmåltid om dagen, så er det MIDDAG. Hva er problemet med å bare spise variert og normal mat gjennom dagen? Anonymkode: c8e60...272 5
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #11 Skrevet 26. februar 2023 Fritatta i form; egg, kokte poteter, cherrytomater, grønnkål.... det du har av grønnsaker. Bakes i ovn, deles opp. Quinoasalat; quinoa, kikerter, kylling, paprika, agurk, urter, sitrus, litt olje. Hjertesalatblader, med tunfisksalat (tunfisk i vann på boks, selleri, agurk, kokt egg, creme fraiche, krydder. Laks eller kylling, ovnsbakt søtpotet, dampet brokkoli. Jeg pleier ikke fryse, men lager 2-3 porsjoner av hver av disse, det holder fint i kjøleskap. Anonymkode: c8e60...272
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #12 Skrevet 26. februar 2023 AnonymBruker skrev (48 minutter siden): Bare i Norge.... Tre brødmåltid om dagen, så er det MIDDAG. Hva er problemet med å bare spise variert og normal mat gjennom dagen? Anonymkode: c8e60...272 Tenkte på kaloriinnholdet også da vet du. Anonymkode: 7ddfa...476 2
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #13 Skrevet 26. februar 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Tenkte på kaloriinnholdet også da vet du. Anonymkode: 7ddfa...476 Du mener det er mer kalorier i en fritatta med grønnsaker, eller kylling+brokkoli+søtpotet. Enn to-tre skiver med diverse pålegg? Typisk norsk 🤣 Anonymkode: c8e60...272 7
Gjest Albbas Skrevet 26. februar 2023 #14 Skrevet 26. februar 2023 1 hour ago, AnonymBruker said: Tenkte på kaloriinnholdet også da vet du. Anonymkode: 7ddfa...476 Hva er galt med kaloriinnholdet? Og hvordan er ikke-middag bedre kalorimessig? Og hva betyr egentlig bedre? Nøyaktig hva tenkte du, egentlig?
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #15 Skrevet 26. februar 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Fritatta i form; egg, kokte poteter, cherrytomater, grønnkål.... det du har av grønnsaker. Bakes i ovn, deles opp. Quinoasalat; quinoa, kikerter, kylling, paprika, agurk, urter, sitrus, litt olje. Hjertesalatblader, med tunfisksalat (tunfisk i vann på boks, selleri, agurk, kokt egg, creme fraiche, krydder. Laks eller kylling, ovnsbakt søtpotet, dampet brokkoli. Jeg pleier ikke fryse, men lager 2-3 porsjoner av hver av disse, det holder fint i kjøleskap. Anonymkode: c8e60...272 Digge forslag! Hvor lenge holder de seg i kjøleskapet? Anonymkode: ba2a6...f70
exictence Skrevet 26. februar 2023 #16 Skrevet 26. februar 2023 (endret) AnonymBruker skrev (På 25.2.2023 den 8.34): Middag til lunsj? Spiser du også middag til middag? Prøver du å gå opp i vekt eller ned? Anonymkode: 7ddfa...476 Spiser jeg en liten porsjon middag til lunsj, får jeg mindre kalorier i meg enn hvis jeg spiser noe brødmat. Endret 26. februar 2023 av exictence 1
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #17 Skrevet 26. februar 2023 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Digge forslag! Hvor lenge holder de seg i kjøleskapet? Anonymkode: ba2a6...f70 Fritatta - forringer seg bare i smak. Kylling skal man være forsiktig med, men jeg spiser opp til tre dager etter at den er tilberedt. Har en rutine der jeg lager lunsj for man-ons på søndag. På onsdag lager jeg en middag der det er lett å legge av litt, da har jeg lunsj to-fre. Anonymkode: c8e60...272
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #18 Skrevet 26. februar 2023 2 hours ago, AnonymBruker said: Tenkte på kaloriinnholdet også da vet du. Anonymkode: 7ddfa...476 Fikk du med deg at TS ber om lunsjforslag på ca 500 kalorier? Bare å tilpasse porsjonsstørrelse deretter. Anonymkode: 055db...d2e 1
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #19 Skrevet 26. februar 2023 exictence skrev (24 minutter siden): Spiser jeg en liten porsjon middag til lunsj, får jeg mindre kalorier i meg enn hvis jeg spiser noe brødmat. Det går ikke an å spise middag til lunsj. Det du spiser til middag, heter middag. Det du spiser til lunsj, heter lunsj, (Altfor) Mange i Norge tror varm mat betyr middag. Anonymkode: b5c86...833 4
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2023 #20 Skrevet 26. februar 2023 Tikka masala, meksikansk gryte, chilli con carne, tunfisk salat, laks i hvit saus med potetskiver, erter, gulrot. Biffstrimler, wok og nudler, omelett/eggerøre, grove(banan) pannekaker... Bare å veie og måle opp😊 Anonymkode: 27924...b13
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå