AnonymBruker Skrevet 22. februar 2023 #1 Skrevet 22. februar 2023 Skal servere prosecco, hvitvin (til and) og rødvin (til biff) i bryllup og lurte på om noen kunne anbefale noen rimelige og gode varianter? Jeg drikker selv ikke slikt, så har ikke peiling. Anonymkode: f5550...d40
Roci Skrevet 22. februar 2023 #2 Skrevet 22. februar 2023 Hvordan skal du servere anden? Andekjøtt er ganske fett, og krever en vin med tilstrekkelig syre, så rødvin er ofte et bedre valg. Av hvite viner kan du prøve en tørr (altså det motsatte av søt) Riesling eller Chardonnay, alternativt en Gewürstraminer, men sistnevnte er gjerne litt dyrere. Cabernet Sauvignon passer godt til biff. Men spør på vinmonopolet, de kan ofte gi deg mange gode råd 2
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2023 #3 Skrevet 23. februar 2023 Roci skrev (På 22.2.2023 den 9.23): Hvordan skal du servere anden? Andekjøtt er ganske fett, og krever en vin med tilstrekkelig syre, så rødvin er ofte et bedre valg. Av hvite viner kan du prøve en tørr (altså det motsatte av søt) Riesling eller Chardonnay, alternativt en Gewürstraminer, men sistnevnte er gjerne litt dyrere. Cabernet Sauvignon passer godt til biff. Men spør på vinmonopolet, de kan ofte gi deg mange gode råd Takk for svar! Andebryst med blomkålmos, rosettkål og krydderkake epler, med foccacia Anonymkode: f5550...d40
Roci Skrevet 24. februar 2023 #4 Skrevet 24. februar 2023 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Takk for svar! Andebryst med blomkålmos, rosettkål og krydderkake epler, med foccacia Anonymkode: f5550...d40 Det høres nydelig ut Skal du ha noe saus til anden i tillegg til tilbehøret? Type saus kan ha betydning for hvilken vin du bør velge.
Mt3 Skrevet 24. februar 2023 #5 Skrevet 24. februar 2023 De på vinmonopolet gir veldig god hjelp om de får vite menyen, mener en også kan få avtale om å levere tilbake uåpnede flasker.
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2023 #6 Skrevet 24. februar 2023 Roci skrev (16 minutter siden): Det høres nydelig ut Skal du ha noe saus til anden i tillegg til tilbehøret? Type saus kan ha betydning for hvilken vin du bør velge. Marsala-glace, har selv ikke smakt det🙈 Mt3 skrev (11 minutter siden): De på vinmonopolet gir veldig god hjelp om de får vite menyen, mener en også kan få avtale om å levere tilbake uåpnede flasker. ja! Tenker å spør om hjelp der også, ville bare høre her om noen hadde noe tips 😄 Anonymkode: f5550...d40
Roci Skrevet 24. februar 2023 #7 Skrevet 24. februar 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Marsala-glace, har selv ikke smakt det🙈 Anonymkode: f5550...d40 Vanlgivis anbefales Pinot Noir (rødvin) til retter med saus/glaze på Marsala, men du kan gå for en Pinot Gris/Pinot Grigio, som er den hvite varianten.Men enig med @Mt3 - få hjelp på Vinmonopolet
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2023 #8 Skrevet 24. februar 2023 Roci skrev (56 minutter siden): Vanlgivis anbefales Pinot Noir (rødvin) til retter med saus/glaze på Marsala, men du kan gå for en Pinot Gris/Pinot Grigio, som er den hvite varianten.Men enig med @Mt3 - få hjelp på Vinmonopolet Tusen takk! Anonymkode: f5550...d40
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå