Gå til innhold

Flesk og duppe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags flesk er best, som man får kjøpt i Norge?

Anonymkode: 9bbfd...ec0

Skrevet

Det avhenger av hva man liker.

Anonymkode: 30705...cf3

  • Liker 1
Gjest Abendstern
Skrevet

Det viktigste er at det er sprøstekt og passe salt

Skrevet

Jeg kan ikke huske å ha smakt flesk og duppe med noe annet enn lettsaltet sideflesk, så da vil jeg si at det er best ;) . Lettsaltet sideflesk får man tak i fra de fleste produsenter, i kjøledisken på enhver kjedebutikk.  

Jeg forestiller meg at det ikke vil være vondt med røkt flesk, heller. :) 

Anonymkode: c6bb1...ece

Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Jeg kan ikke huske å ha smakt flesk og duppe med noe annet enn lettsaltet sideflesk, så da vil jeg si at det er best ;) . Lettsaltet sideflesk får man tak i fra de fleste produsenter, i kjøledisken på enhver kjedebutikk.  

Jeg forestiller meg at det ikke vil være vondt med røkt flesk, heller. :) 

Anonymkode: c6bb1...ece

Kjøper man det i ferskvaredisken? Jeg har bare kjøpt Gilde sin stjerne bacon og antar det er ikke det man bruker til flesk og duppe?

Anonymkode: 9bbfd...ec0

Skrevet

Jeg tenker du kan kjøpe i ferskvaredisk, eller du kan kjøpe dette.

Jeg har fått servert stekt flesk, men da har det vært usaltet flesk skåret i (forholdsvis) tykke skiver. De blir saltet og pepret når de stekes, og jeg syns det er det aller beste. Skikkelig sprøstekt, ferskt flesk.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...