iss Skrevet 23. desember 2005 #1 Skrevet 23. desember 2005 Ja, nå koker jeg grøt som vi skal spise ikveld.. Hadde beregnet til riskrem på 1. dag, men ser jo at vi har aaaaltfor mye grøt.. Derfor tenkte vi at vi kunne lage riskrem også på nyttårsaften! Men spørsmålet da er om jeg skal fryse grøten, eller om jeg skal lage riskrem og fryse den?? Går det i det hele tatt ann å fryse grøt?? :klø:
Belit Skrevet 23. desember 2005 #2 Skrevet 23. desember 2005 Nei, det blir ikke så bra å fryse verken grøt eller riskrem. Det blir vassent og ekkelt. Jeg ser ingen anne råd enn att du får ha riskremorgie julaften og første juledag, og så trå til på nytt dagen før nyttårsaften
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå