Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, nå koker jeg grøt som vi skal spise ikveld.. Hadde beregnet til riskrem på 1. dag, men ser jo at vi har aaaaltfor mye grøt..

Derfor tenkte vi at vi kunne lage riskrem også på nyttårsaften! Men spørsmålet da er om jeg skal fryse grøten, eller om jeg skal lage riskrem og fryse den??

Går det i det hele tatt ann å fryse grøt?? :klø:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei, det blir ikke så bra å fryse verken grøt eller riskrem. Det blir vassent og ekkelt.

Jeg ser ingen anne råd enn att du får ha riskremorgie julaften og første juledag, og så trå til på nytt dagen før nyttårsaften :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...