Gå til innhold

Japanske melkeboller.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg prøvde meg på disse to ganger de siste ukene fordi jeg så de ble skrytt så voldsomt i skyene hos bl.a. altasiatisk, men etter å ha prøvd dem lurer jeg på hva slags smak alle disse skryterne har. Dette er en helt vanlig søt gjærbakstoppskrift. Det eneste som er annerledes er at deigen skal heves i ovnen og at den inneholder mye gjær i forhold til deigmengden (3/4 pakke gjær til 12 boller, altså nesten dobbelt så mye gjær som man vanligvis ville brukt). Bollene er skikkelig luftige, det skal de ha, men de smaker jo bare gjær! Jeg kan ikke begripe at det er så mange som synes disse er fantastiske, de er jo ikke gode.  Jeg føler meg sær selv om jeg samtidig tenker at det er "alle andre" som har skikkelig rar smak som synes dette er godt. Er det andre som har prøvd og hva synes dere? 

Anonymkode: b0fd0...7bb

Skrevet

Hehe de er vel bare så fornøyd over resultatet at det farger smaksløkene. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...