Gjest Gjest Skrevet 23. desember 2005 #1 Skrevet 23. desember 2005 Hva er best; karamellpudding laget av melk eller både melk og fløte? Lurte på å lage en oppskrift som inneholder begge deler; går det an å bruke lettmelk og fløte?
Gjest Gjest Skrevet 23. desember 2005 #2 Skrevet 23. desember 2005 Bland melk og fløte. Har du bare lettmelk og fløte så går det bra. Ikke bruk kun fløte, da blir karamellpuddingen altfor "tung"/mektig.
Gjest Gjesta Skrevet 24. desember 2005 #4 Skrevet 24. desember 2005 Jeg pleier å bruke en liter fløtemelk i min pudding, altså fifty fifty med lettmelk og kremfløte. Jeg liker at puddingen er litt fast og ikke for mousse-aktig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå