AnonymBruker Skrevet 18. februar 2023 #1 Del Skrevet 18. februar 2023 Noen som vet? Anonymkode: da126...659 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 18. februar 2023 #2 Del Skrevet 18. februar 2023 Jeg pleier å ta det på 225 grader og sjekker etter 10 min. Må ofte la det stå et par minutter til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2023 #3 Del Skrevet 18. februar 2023 visp skrev (Akkurat nå): Jeg pleier å ta det på 225 grader og sjekker etter 10 min. Må ofte la det stå et par minutter til. Takk. Skal lage til 4 stk før slalom i dag. Beregne ca 2 pr. Person eller spiser gutta ofte mer? Anonymkode: da126...659 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2023 #4 Del Skrevet 18. februar 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Takk. Skal lage til 4 stk før slalom i dag. Beregne ca 2 pr. Person eller spiser gutta ofte mer? Anonymkode: da126...659 2 hva da? Beregner alltid mye bacon uansett om det er menn eller kvinner. Hvis det er to remser du mener ville jeg doblet det. Anonymkode: 7bf48...e00 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 18. februar 2023 #5 Del Skrevet 18. februar 2023 Mener du 2 striper, eller 2 pakker pr. person? Om du mener 2 striper, så er det litt snaut for en gutt. Jeg ville beregnet 5 pr. pers (de krymper jo endel), og regner med at du skal ha eggerøre også? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2023 #6 Del Skrevet 18. februar 2023 Takk for svar alle. Da prøver jeg meg på 225 grader i 10 min+. Beregner 4 striper pr gutt og 3 pr jente. Har eggerøre om mye annet også. Takk for hjelp! Anonymkode: da126...659 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 18. februar 2023 #7 Del Skrevet 18. februar 2023 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Takk for svar alle. Da prøver jeg meg på 225 grader i 10 min+. Beregner 4 striper pr gutt og 3 pr jente. Har eggerøre om mye annet også. Takk for hjelp! Anonymkode: da126...659 Det blir nok veldig bra:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå