Gå til innhold

Hvordan oppbevare ristopper?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage sånne ristopper (puffet ris rørt sammen med sjokolade) for første gang, og det slo meg at jeg ikke vet helt hvordan jeg skal oppbevare dem når de er ferdige.

Kan de stå i vanlig kakeboks på matboden (som ikke er spesielt kald) eller må de stå i kjøleskapet? :klø:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har de alltid i kjøleskapet! Med matpapir mellom lagene, hvis ikke synes jeg at de klisser sånn.

Skrevet

Å, svarte. Kjøleskapet er jo fullt allerede, og jeg har begynt på ristoppene. :sur:

Dette skulle jeg tenkt på før gitt.

Skrevet

Synes jo også at de er best kalde da... :sjenert:

Men de overlever nok et par dager i matboden skal du se, før eller siden må det jo bli plass i kjøleskapet? ;)

Skrevet

Sett de i en boks ute da vel, dersom du har en væranda/balkong/hage? Legg noe tungt oppå lokket sånn at ingen uvedkommende (dyr) lar seg friste, bare :)

Skrevet

Takk for svar!

Jo, kan jo sette de på verandaen.. De blir akkompagnert av brus i morgen formiddag. Nå står de rundt omkring i kjøleskapet :sjenert:

Og jeg håper jammen meg at det blir litt bedre plass der etterhvert ja! :ler:

Skrevet

Jeg har også laget sånne, og de står i kjøleskapet. Du kan helt sikkert sette dem ute også. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...