Thomasine Skrevet 23. desember 2005 #1 Skrevet 23. desember 2005 I dag skal vi tradisjonen tro spise julegrøt med mandel. Tenkte å lage litt ekstra og lage riskrem 4.dag (onsdag!). Om grøten står ute ( og det er minusgrader ute!), da går det vel bra, eller? :klø:
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 23. desember 2005 #2 Skrevet 23. desember 2005 Det tror jeg nok, så lenge ingen spiser den der den står Kanskje du like gjerne kan putte'n i frysern?
Eliza Doalot Skrevet 23. desember 2005 #3 Skrevet 23. desember 2005 Kan du ikke bare putte den i kjøleskapet da?
Thomasine Skrevet 23. desember 2005 Forfatter #4 Skrevet 23. desember 2005 Men det er kaldere ute enn i kjøleskapet - nesten som i fryseren der...?
-Fisken- Skrevet 23. desember 2005 #5 Skrevet 23. desember 2005 I fryseren er det rundt -18 grader. Ville nok heller lagt den der.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå