Gjest Cecilie i.i. Skrevet 23. desember 2005 #1 Skrevet 23. desember 2005 Har bedt over gjengen på nyttårsmiddag og vil gjerne ha forslag til stuffing og tilbehør Takk! Cecilie
fluesopp Skrevet 23. desember 2005 #2 Skrevet 23. desember 2005 Vi har ingen form for stuffing i kalkunen. Har er den vanlig stekt i ovnen. Vi har rosenkål, svisker og saus til tilbehør.
Scully Skrevet 28. desember 2005 #3 Skrevet 28. desember 2005 Vi pleier å ha en amerikansk type stuffing, den er utrolig god - og har bare fått skryt av den. Oppskriften følger her: 6 dl hakket løk 4 dl hakket stangselleri 1dl smør 2 middels store epler (syrlige) 2 dl hermetiske aprikoser 2 ts salt 2 ts poultry seasoning (eller annet fjærkrekrydder) 12 dl tørre loff/brødterninger La løk og selleri surre i margarin til det er mørt. Ha i eplebiter, aprikos, salt og krydder. La det surre ca 3 min til. Ha i brødterningene og la det surre til brødet er litt blødt. Fyll kalkunen. 225 grader ca ½ - ¾ t per kg.
Gjest Gjest Skrevet 28. desember 2005 #4 Skrevet 28. desember 2005 Jeg har ikke oppskriften her, men vi kutter i allefall opp innmaten som følger med og blander med finhakket svinekjøtt og loff. I tillegg har vi løk, hvitløk, persille, krydder og melk i. Kan sikkert forklare mer i detalj om noen er interessert. (Men har som sagt ikke oppskrift, så det vil bli litt etter husk!)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå