Gå til innhold

Kalkun


Gjest Cecilie i.i.

Anbefalte innlegg

Gjest Cecilie i.i.
Skrevet

Har bedt over gjengen på nyttårsmiddag og vil gjerne ha forslag til stuffing og tilbehør :)

Takk!

Cecilie

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi har ingen form for stuffing i kalkunen. Har er den vanlig stekt i ovnen. Vi har rosenkål, svisker og saus til tilbehør. :)

Skrevet

Vi pleier å ha en amerikansk type stuffing, den er utrolig god - og har bare fått skryt av den.

Oppskriften følger her:

6 dl hakket løk

4 dl hakket stangselleri

1dl smør

2 middels store epler (syrlige)

2 dl hermetiske aprikoser

2 ts salt

2 ts poultry seasoning (eller annet fjærkrekrydder)

12 dl tørre loff/brødterninger

La løk og selleri surre i margarin til det er mørt. Ha i eplebiter, aprikos, salt og krydder. La det surre ca 3 min til. Ha i brødterningene og la det surre til brødet er litt blødt. Fyll kalkunen.

225 grader ca ½ - ¾ t per kg.

Skrevet

Jeg har ikke oppskriften her, men vi kutter i allefall opp innmaten som følger med og blander med finhakket svinekjøtt og loff. I tillegg har vi løk, hvitløk, persille, krydder og melk i.

Kan sikkert forklare mer i detalj om noen er interessert. (Men har som sagt ikke oppskrift, så det vil bli litt etter husk!)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...