SandraG Skrevet 15. februar 2023 #1 Skrevet 15. februar 2023 Skal feire en bursdag, men er nødt til å lage maten dagen før. Så det må være like godt oppvarmet som nylaget. Kan være hva som helst, men familievennlig. Forslag?
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2023 #2 Skrevet 15. februar 2023 En gryte ala boeuf bourguignon, den kan stå i ovnen i jerngryte og blir bedre og bedre av å stå lenge. Anonymkode: cccd9...441
Ugresset Skrevet 15. februar 2023 #3 Skrevet 15. februar 2023 Lapskaus er best dagen derpå. Chili con carne (uten så mye chili pga. barn) blir også bedre av å stå. 2
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2023 #5 Skrevet 15. februar 2023 Pai Lasagne Anonymkode: dc054...600
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2023 #7 Skrevet 15. februar 2023 Chili con carne! Anonymkode: 03a47...f73
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2023 #9 Skrevet 15. februar 2023 Daisy-love skrev (44 minutter siden): Lasagne var første som slo meg. Det er jo ikke spesielt godt dagen etter? Pastaplatene har jo blitt helt vassene.. Anonymkode: e2f1c...9ce 4
Taluno Skrevet 15. februar 2023 #10 Skrevet 15. februar 2023 Det meste av gryteretter er godt å varme opp. Mye blir jo enda bedre dagen etter. Men hvorfor må du lage dagen før? Er du ikke hjemme, eller bare orker ikke styre på kjøkken? For om du er hjemme men ikke har noe særlig tid til kokkelering, så er det mye som kan kuttes opp å gjøres klar dagen før, og så bare stekes ferdig. Lasagne f.eks kan sausen lages dagen før, og så bare legge i form å stekes. Samme med andre pastaformer. Fiskegrateng kan lages dagen før, og så stekes på selve dagen. En pizzadeig kan lages dagen før, og alt tilbehør kan kuttes og settes klart.
Daisy-love Skrevet 15. februar 2023 #11 Skrevet 15. februar 2023 AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Det er jo ikke spesielt godt dagen etter? Pastaplatene har jo blitt helt vassene.. Anonymkode: e2f1c...9ce Aldri vært et problem her. Spist rester over flere dager også. Aldri vassent. Mulig det kommer an på mengden væske en bruker?? 🤔Jeg føler ofte lasagne får satt seg litt også når den står litt. En kan også lage helt klar og steke på dagen, eller steke delvis, også resten på dagen. 2
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2023 #12 Skrevet 16. februar 2023 Tapas. Det kan lages dagen før, bare å varme varmrettene i ovnen. Anonymkode: 0359e...08e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå