Naken Skrevet 22. desember 2005 #1 Skrevet 22. desember 2005 Skal vist gjøre at svoren blir veldig porøs og fin.. ..Men på matprat og div. sider står det ikke et knyst om det.. Noen som gjør det eller hørt om noen som gjør det?
Gjest Madeline Skrevet 22. desember 2005 #2 Skrevet 22. desember 2005 Det jeg har hørt og gjort er å ha litt vann i langpanna og legge ribba med svoren ned og dekker til med folie. Etter en stund så snus ribba og folien tas bort samtidig som varmen skrus ned. Det kan ikke være dette du mener?
Gjest kj Skrevet 22. desember 2005 #3 Skrevet 22. desember 2005 Ha vann i langpannen som dekker opp til svoren. La den stå i 30 min slik. Ribben eser seg opp. Legg ribben på rist med et tefat under midten. Ribben får et søkk som regel, og derfor blir ikke svoren sprø. tefatet fikser det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå