Gå til innhold

Legger dere ribba i vann før dere salter/peprer?


Naken

Anbefalte innlegg

Skal vist gjøre at svoren blir veldig porøs og fin..

..Men på matprat og div. sider står det ikke et knyst om det..

Noen som gjør det eller hørt om noen som gjør det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Madeline

Det jeg har hørt og gjort er å ha litt vann i langpanna og legge ribba med svoren ned og dekker til med folie. Etter en stund så snus ribba og folien tas bort samtidig som varmen skrus ned. Det kan ikke være dette du mener?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha vann i langpannen som dekker opp til svoren. La den stå i 30 min slik. Ribben eser seg opp.

Legg ribben på rist med et tefat under midten. Ribben får et søkk som regel, og derfor blir ikke svoren sprø. tefatet fikser det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...