Gjest Aloha Skrevet 22. desember 2005 #1 Skrevet 22. desember 2005 Hva kan jeg bruke en del kald risgrøt til, som jeg har til overs? Ca 1-2 porsjoner. Har tenkt på rislapper, men kan de da spises imorgen kveld eller må jeg fortære alt alene idag? Vafler med noe risgrøt i røren, kan det være noe??? Hvis rislappene kan holde seg gode til i morgen, har noen en oppskrift til meg? Det er sikkert veldig enkelt men jeg trenger å ha det inn med teskje... :grine2: Og som nevnt i overskriften, riskrem er uaktuelt, da det blir nok av det de nærmeste dagene. Takknemlig for tips!
Gjest Aloha Skrevet 22. desember 2005 #3 Skrevet 22. desember 2005 Ja, det ble rislapper. Nam. Det var fort gjort å finne oppskrift ved å søke på forumet.
Gjest Pecado Skrevet 22. desember 2005 #4 Skrevet 22. desember 2005 Du kan steke den, ha på sukker og melk og bare spise den sånn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå