Gå til innhold

Risgrøt til overs


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva kan jeg bruke en del kald risgrøt til, som jeg har til overs? Ca 1-2 porsjoner. Har tenkt på rislapper, men kan de da spises imorgen kveld eller må jeg fortære alt alene idag? Vafler med noe risgrøt i røren, kan det være noe??? Hvis rislappene kan holde seg gode til i morgen, har noen en oppskrift til meg? Det er sikkert veldig enkelt men jeg trenger å ha det inn med teskje... :grine2: Og som nevnt i overskriften, riskrem er uaktuelt, da det blir nok av det de nærmeste dagene.

Takknemlig for tips!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, det ble rislapper. Nam. :sikle:

Det var fort gjort å finne oppskrift ved å søke på forumet.

Skrevet

Du kan steke den, ha på sukker og melk og bare spise den sånn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...