lady90 Skrevet 11. februar 2023 #1 Skrevet 11. februar 2023 Skal ha pinnekjøtt imorgen. Det skal vanne ut i 24 timer. Tenkte å spise rundt kl 17,dvs starte utvanningen kl 14 idag. Problemet er at vi ikke er hjemme kl 14 imorgen. Er hjemme frem til 11. Kan jeg starte utvanningen nå og helle av vannet kl 11 imorgen og bare la kjøttet ligge på benken frem til jeg starter å tilberede det kl 14?
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2023 #2 Skrevet 11. februar 2023 Du bør legge pinnekjøttet i kjøleskapet hvis det går tid mellom utvanning og damping. Husk at pinnekjøtt skal dampes en stund, kommer dere hjem tidsnok til å dampe det ferdig til kl 17? Anonymkode: b93e9...531 1
lady90 Skrevet 11. februar 2023 Forfatter #3 Skrevet 11. februar 2023 (endret) AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Du bør legge pinnekjøttet i kjøleskapet hvis det går tid mellom utvanning og damping. Husk at pinnekjøtt skal dampes en stund, kommer dere hjem tidsnok til å dampe det ferdig til kl 17? Anonymkode: b93e9...531 Ok takk for svar. Er hjemme i 14-15 tida. Gjør ikke noe om vi spiser 18 heller Endret 11. februar 2023 av lady90
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2023 #4 Skrevet 11. februar 2023 Bare la det ligge i vannet. Det går helt fint å la det ligge lengre enn det pakken sier. Anonymkode: a280b...1c4 3 1
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2023 #5 Skrevet 11. februar 2023 lady90 skrev (33 minutter siden): Skal ha pinnekjøtt imorgen. Det skal vanne ut i 24 timer. Tenkte å spise rundt kl 17,dvs starte utvanningen kl 14 idag. Problemet er at vi ikke er hjemme kl 14 imorgen. Er hjemme frem til 11. Kan jeg starte utvanningen nå og helle av vannet kl 11 imorgen og bare la kjøttet ligge på benken frem til jeg starter å tilberede det kl 14? Du er ikke hjemme kl 14.00 i morgen, men du skal starte å tilberede kl 14.00? Hva er det jeg ikke forstår her? Anonymkode: 3a9c2...722 1
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2023 #6 Skrevet 11. februar 2023 lady90 skrev (35 minutter siden): Skal ha pinnekjøtt imorgen. Det skal vanne ut i 24 timer. Tenkte å spise rundt kl 17,dvs starte utvanningen kl 14 idag. Problemet er at vi ikke er hjemme kl 14 imorgen. Er hjemme frem til 11. Kan jeg starte utvanningen nå og helle av vannet kl 11 imorgen og bare la kjøttet ligge på benken frem til jeg starter å tilberede det kl 14? Men hvis dere skal tilberede det kl 14 så la det ligge til da, hvorfor ta det ut? Anonymkode: 0d03c...215 2
lady90 Skrevet 11. februar 2023 Forfatter #7 Skrevet 11. februar 2023 Haha ser jeg har surra litt her i innlegget mitt. Var usikker på vi rakk tilbake akkurat til 14, så var redd det ble liggende for lenge. Ikke godt om det er for utvanna heller. Nå la jeg det uansett i vann kl 11, så heller av vannet 11 imorgen og legger kjøttet i kjøleskapet frem til vi kommer hjem 1
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2023 #8 Skrevet 12. februar 2023 Jeg ville heller ha startet vanningen kl 15.00. Om det vannes ut i 23 eller 24 timer har ingenting å si. Jeg ville ikke valgt din løsning Anonymkode: 3a9c2...722
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå