Thomasine Skrevet 22. desember 2005 #1 Skrevet 22. desember 2005 Glemte å slå ned varmen under sukkeret som skulle smelte til, karamellpuddingen... :( Nå vet jeg ikke om jeg finner tilbake til kjøkkenet engang så mye os er det her nå... Vet ikke hvordan jeg skal få vekk den brente karamellen... Er det håpløst, må jeg ut å kjøpe ny form?? Og jeg som skulle lage puddingen nå...
Eliza Doalot Skrevet 22. desember 2005 #2 Skrevet 22. desember 2005 Sett formen i rennende varmt vann, så blir det borte. Men hvis karamellen fortsatt er flytende i formen må du være forsiktig, det spruter veldig når den får vann på seg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå