Gjest Gjest Skrevet 21. desember 2005 #1 Skrevet 21. desember 2005 Kan man fryse ribbe? Blir den like god når jeg da tiner den opp igjen?
skrue Skrevet 21. desember 2005 #2 Skrevet 21. desember 2005 Har frosset ned både før og etter den er stekt. Har ikke merket noen forskjell på rå ribbe som er frosset ned før den stekes sml. med ribbe som ikke er frosset før den er stekt. Ribbe som er stekt, frosset og så varmet opp igjen har en tendens til å bli litt tørr sml. med nystekt synes jeg. Dersom den ikke fryses etter steking så blir den bortimot like fin om den varmes opp dagen etter synes jeg (dvs om nødvendig kan ribben stekes lille julaften, og varmes opp dagen etter - dog må svoren ikke varmes opp på nytt, iallefall ikke på ribben).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå