Leanne Skrevet 21. desember 2005 #1 Skrevet 21. desember 2005 1. juledag får vi middagsgjester og jeg skal servere helstekt indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter, salat og rødvinssaus.. Desserten blir vel sitron mousse tror jeg (tar gjerne i mot forslag på annet også..) Men jeg mangler forret.... Jeg vil ha noe enkelt men godt, men helst ikke fisk eller skalldyr.... Noen oppskrifter å dele med meg?
Mistyen Skrevet 21. desember 2005 #2 Skrevet 21. desember 2005 (endret) Honningmelon med spekeskinke Endret 21. desember 2005 av Misty
*Enigma* Skrevet 22. desember 2005 #3 Skrevet 22. desember 2005 Del avocado i 2, fjern steinen og fyll hullet med halvparten god olivenolje og halvparten balsamicoeddik. Strø over litt grovmalt havsalt. En halv avocado pr person.
Shea Skrevet 22. desember 2005 #4 Skrevet 22. desember 2005 Fersk asparges med ost etter ønske (helst parmasan) Rull spekeskinke rundt. Enkelt og godt.
Gjest Gjest Skrevet 23. desember 2005 #5 Skrevet 23. desember 2005 Lakserose på varm bladspinat. Rør ut en pakke frossenspinat (man skal vel bruke fersk, men jeg har bare brukt frossen, og det funker kjempefint!), men en desj fløte og litt salt. Lag eggerøre. Ta en skive røkelaks, rull denne sammen til en rose (som en marsipanrose). Posjoner: litt bladspinat i bunn, en skje eller to med eggerøre oppå bladspinaten, med en lakserose på toppen. Går raskt å lage, ser kjempeflott ut og smaker kjempegodt. Og er er faktisk en veldig god forrett til en kjøttrett...
Arwen Skrevet 23. desember 2005 #6 Skrevet 23. desember 2005 Fersk asparges med ost etter ønske (helst parmasan) Rull spekeskinke rundt. Enkelt og godt. ← Asparges med serranoskinke eller parmaskinke er enda bedre og selvfølgelig parmesan som du skriver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå