Gå til innhold

saus til ribbe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er ikke vant med å spise ribbe til jul, og lurte egentlig bare på om det er noen saus man pleier å bruke som tilbehør til ribba eller om det er vanligst med ribbefett. Spiste det i fjor og synes ikke det var særlig godt :forvirret:

Skrevet

Jeg bruker brun saus.

Skrevet

Vi bruker bare ribbefett, men du kan vel også bruke vanlig brun saus..

Skrevet

Jeg lager saus selv med sjy fra ribbestekingen, buljong/kraft, fløte, krydder, litt brunost, worcestershiresaus ++ Veldig godt.

Skrevet

Svineribbe? (det er det østlendinger kaller ribbe, sant?)

Der er jeg vant til at det lages en sjysaus. Om du ikke likte ribbefett, så serverer du selvsagt ikke med ribbefett. Men det er vanlig med fett, sjy, sjysays, brun saus og sikkert flerer andre løsninger også, det vrierer fra familie til familie det. Velg det du synes høres best ut :)

Skrevet

Vi spiser ordenlig brun saus som er laget med litt sjy/kraft. Vi spiser jo ikke bare ribbe heller, har jo alltid julepølse og medisterkaker også, da hadde det blitt rart med bare ribbefett synes jeg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...