AnonymBruker Skrevet 4. februar 2023 #1 Skrevet 4. februar 2023 De skal serveres i morgen ettermiddag, kan jeg lage dem i dag, eller er det bedre å lage dem i morgen formiddag? Jeg har aldri bakt glutenfritt før, så dette er ukjent farvann for meg.. Anonymkode: 00d78...e0d
Brunhilde Skrevet 4. februar 2023 #2 Skrevet 4. februar 2023 Glutenfritt kan bli litt tørt, så jeg ville ventet til i morgen. Kaker er forresten veldig mye enklere å bake glutenfritt enn gjærbakst.
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2023 #3 Skrevet 4. februar 2023 Brunhilde skrev (33 minutter siden): Glutenfritt kan bli litt tørt, så jeg ville ventet til i morgen. Kaker er forresten veldig mye enklere å bake glutenfritt enn gjærbakst. Takker for svar🙏 Jeg har en forelder som har fått cøliaki og jeg vil jo gjerne lage noe hun kan spise også, så om du har noen andre tips til kaker, gjerne litt enkle, så ville jeg satt stor pris på det😊 Anonymkode: 00d78...e0d
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2023 #4 Skrevet 4. februar 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Takker for svar🙏 Jeg har en forelder som har fått cøliaki og jeg vil jo gjerne lage noe hun kan spise også, så om du har noen andre tips til kaker, gjerne litt enkle, så ville jeg satt stor pris på det😊 Anonymkode: 00d78...e0d Jeg er ikke den du siterte, men er en bakeglad cøliakier. Pavlova og suksessterte er naturlig glutenfritt. Det samme er swissrull marengs, dur mou og israelkake. https://www.detsoteliv.no/oppskrift/dur-mou-fransk-sjokolademoussekake https://www.detsoteliv.no/oppskrift/israelkake Jeg lager innimellom sjokoladerullekake som har potetmel i seg og derfor er naturlig glutenfri. Enklere kake får man ikke: https://bremykt.no/oppskrifter/kaker/1062-sjokoladerullekake-med-smorkrem Min store favorittkake er denne: https://www.detsoteliv.no/oppskrift/trippelkremkake-uten-baer Når jeg baker ostekake med kjeksbunn, bruker jeg de kjeksene som heter havredigestive og bytter bare ut det med det som står i oppskriften. Bruker også gjerne nøttebunn slik som bunnen i suksessterten, og gjør det også i fromasjkaker. Denne fromasjkaken har f.eks nøttebunn i oppskriften og er naturlig glutenfri: https://www.detsoteliv.no/oppskrift/vaniljefromasjkake-med-bringebaer Anonymkode: 4bc2f...bc1
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2023 #5 Skrevet 4. februar 2023 Toro lys muffin mix er glutenfri Smaker like godt dagen som dagen før. Kan også fint fryses og ta opp da fjestene kommer. PLeier og fylle de med vanlijekrem eller syltetøy. Anonymkode: 7c07f...78e 1
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2023 #6 Skrevet 4. februar 2023 Takker for tips!🙏😊 Anonymkode: 00d78...e0d
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2023 #7 Skrevet 4. februar 2023 Glutenintolerant, occasional hjemmebaker her: Hjemmebagt glutenfritt blir tørt etter et par dager, men ikke nattan over. Potetstivelse hjelper med å holde på fukten, men igjen så er det ikke nødvendig hvis det skal serveres innenfor 24 timer. Anonymkode: 4542a...7e6
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2023 #8 Skrevet 4. februar 2023 AnonymBruker skrev (37 minutter siden): Glutenintolerant, occasional hjemmebaker her: Hjemmebagt glutenfritt blir tørt etter et par dager, men ikke nattan over. Potetstivelse hjelper med å holde på fukten, men igjen så er det ikke nødvendig hvis det skal serveres innenfor 24 timer. Anonymkode: 4542a...7e6 Potetstivelse, er det potetmel?🙈 Hvordan bruker man det i? Erstatter man melet, eller er det i tillegg? Anonymkode: 00d78...e0d
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2023 #9 Skrevet 5. februar 2023 11 hours ago, AnonymBruker said: Potetstivelse, er det potetmel?🙈 Hvordan bruker man det i? Erstatter man melet, eller er det i tillegg? Anonymkode: 00d78...e0d Ja, det er samme ting. Jeg bruker vanligvis omkring 1/4 potetmel og 3/4 annet mel når det er til brød, som helst skal holde et par dager. Anonymkode: 4542a...7e6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå