Tiit Skrevet 20. desember 2005 #1 Skrevet 20. desember 2005 Klarte ikke å la vær å begynne å smake på det, så det varer vel ikke så lenge før det er oppspist. Men jeg lurer på hvordan man best oppbevarer fenalåret mens man holder på å spise på det.
Gjest piaf Skrevet 21. desember 2005 #2 Skrevet 21. desember 2005 Det beste er vel å ha det hengende i en kald og luftig matbod, men hvem har vel det i husene sine lenger...
Gjest Gjest Skrevet 21. desember 2005 #3 Skrevet 21. desember 2005 Alu.folie i kjøleskapet er kanskje det beste alternativet i moderne hjem?
Gjest Gjest Skrevet 21. desember 2005 #4 Skrevet 21. desember 2005 Ikke bruk aluminiumsfolie, men et kjøkkenhåndkle, om du skal legge det i kjøleskapet.
Tiit Skrevet 21. desember 2005 Forfatter #5 Skrevet 21. desember 2005 Vil det være uheldig å la det henge i romtemperatur? Har kjølehjørne, og lurer på om det kan ligge i plast der inne? Men kanskje kjøkkenhåndkle i kjølehjørnet er løsningen.
Gjest Bellatrix Skrevet 21. desember 2005 #6 Skrevet 21. desember 2005 Vi har vårt liggende i kjøleskapet i plast.
Impala Skrevet 22. desember 2005 #7 Skrevet 22. desember 2005 Vi har vårt i tøypose (for fenalår og sånn) og det henger nede i kjelleren der det er rundt 15 grader.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå