AnonymBruker Skrevet 3. februar 2023 #1 Skrevet 3. februar 2023 Jeg skjønner ikke at folk som driver med dette ikke er redd for å få i seg matvarer som er tilbakekalt av produsent pga funn av farlige bakterier, som listeria eller farlig type e.coli? Eller regner de med at de ikke vil bli dausjuke av det, og at det er mest farlig for gravide og barn? Anonymkode: d7ebc...d07 1
Tvist Skrevet 3. februar 2023 #2 Skrevet 3. februar 2023 Hvis maten ikke er gått ut på dato men kastet, sjekker vi det selvsagt på nettet. Og jeg holder meg mest til grønnsaker/ frukt. Lav risiko der .
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2023 #3 Skrevet 3. februar 2023 Si fra om du hører om noen som har blitt syke av dumpsterdiving? De som dumpsterdiver forsøker å få med seg tilbakekalling av matvarer selvsagt, man er ikke helt imbesil heller. Jeg dumpsterdivet i et par år og ble aldri syk. Men jeg ble syk av Sognemorr som jeg kjøpte på butikken i 2006 da Gilde hadde E. Coli i den. Anonymkode: 08444...ad6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå