Gjest Gjest Skrevet 20. desember 2005 #1 Skrevet 20. desember 2005 ...Og vi må selvsagt ha litt å knaske på resten av jula! Hvor stor bør jeg kjøpe?
Grooo Skrevet 20. desember 2005 #2 Skrevet 20. desember 2005 Regner man ikke en halvkilo pr pers da tro?
Gjest gjest1 Skrevet 21. desember 2005 #3 Skrevet 21. desember 2005 Hvor mye du trenger er nok litt avhengig av hvor mye tilbehør og andre ting du har tenkt å servere sammen med ribba. Jeg er vant til at det er bådemedisterkaker og julepølse sammen med ribb og da trengs det mindre ribbe. Skal du bare ha ribbe ville jeg ihvertfall beregnet 500 gram per person. Det blir fort litt svinn med bein og fett. Hvis du steker mellom 3 (m julepølse etc) - 5 (bare ribbe til alle) kilo burde du ha litt til overs.
Grooo Skrevet 21. desember 2005 #4 Skrevet 21. desember 2005 Mamma har alltid regnet en halv kg pr pers selv om vi har pølser og medisterkaker ved siden av, det blir ikke så mye igjen når den er ferdig, og det er jo godt å ha litt å knaske på 1.dag også
Gjest Aloha Skrevet 21. desember 2005 #5 Skrevet 21. desember 2005 Da jeg nylig serverte ribbe til 6 personer (voksne) stekte jeg 3,6 kilo, altså 600 gram til hver. Vi hadde julepølser og medisterkaker ved siden av, og dette var faktisk akkurat passe. Det holdt til restemiddag dagen etter (for 2), men så var det jammen tomt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå