Gå til innhold

Gjærbakst uten forheving?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Inspirert av tråden om fylte horn, tenkte jeg å lage det i kveld. Jeg fant en oppskrift, men det står at deigen ikke trenger forheving, bare etterheves etter fyllet er hatt i og de er rullet sammen. Kan dette stemme? Og hvis så, hvor lenge skal jeg la dem etterheves mon tro?

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest_nevèsta_*
Skrevet

I oppskriften min står det at deigen først skal heves til dobbel størrelse og etterheves i en halvtime, men jeg har en bolleoppskrift som bare skal etterheves (en halvtime det og, tror jeg), så stemmer sikkert. Hva med å la dem heve i en halvtime-time?

Gjest LoisLane
Skrevet

Jeg dropper ofte forheving, men lar dem heve lenge over damp etter utbaking. Det går veldig greit hvis man spiser baksten fersk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...