Gjest Gjest Skrevet 20. desember 2005 #1 Skrevet 20. desember 2005 Inspirert av tråden om fylte horn, tenkte jeg å lage det i kveld. Jeg fant en oppskrift, men det står at deigen ikke trenger forheving, bare etterheves etter fyllet er hatt i og de er rullet sammen. Kan dette stemme? Og hvis så, hvor lenge skal jeg la dem etterheves mon tro?
Gjest Gjest_nevèsta_* Skrevet 20. desember 2005 #2 Skrevet 20. desember 2005 I oppskriften min står det at deigen først skal heves til dobbel størrelse og etterheves i en halvtime, men jeg har en bolleoppskrift som bare skal etterheves (en halvtime det og, tror jeg), så stemmer sikkert. Hva med å la dem heve i en halvtime-time?
Gjest LoisLane Skrevet 20. desember 2005 #3 Skrevet 20. desember 2005 Jeg dropper ofte forheving, men lar dem heve lenge over damp etter utbaking. Det går veldig greit hvis man spiser baksten fersk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå