Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når det dukker opp en ny restaruant kan du være sikker på at den forsvinner igjen om ikke lenge. I restaurantbransjen lever restauranten i snitt et par år før den legges ned. Så kommer det en ny. Og sånn går syklusen.

Hvorfor er det sånn?

Daglivarebutikken på hjørne der jeg bor har vært der i over 20 år. Også den driver i en bransje med små marginer. Hva er det med restauranter som gjør de til døgnfluer? Jeg mistenker konkurskriminalitet. At de gjør det med vilje.

Anonymkode: 848ec...776

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De må jo levere bra nok for å overleve i lengden, og det er vel der mange feiler. Finnes alt for mange middelmådige spisesteder. Er maten ordentlig god, servicen god, får restauranten som regel en kundemasse som holder stedet gående. Hvis ikke så dør det fort ut. 

Anonymkode: fc64d...a76

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...