Gå til innhold

Tilberedningsmetode for kjøtt på/i pizza


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis man skal bruke storfe eller svin i calzone, eøøer i pitabrød, hvordan tilberede det vest mulig UTEN at det blir seigt? Særlig når man steker calzonen i ovnen etterpå.

Jeg liker storfekjøtt, men det blir alltid seigt.

PS tåler ikke bakepulver så kan ikke mørnes

Anonymkode: 72cc8...7b4

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Stekes lett på forhånd.

Anonymkode: 54a7b...548

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Stekes lett på forhånd.

Anonymkode: 54a7b...548

Har selvfølgelig prøvd det. Likevel seigt, særlig storfe

Anonymkode: 72cc8...7b4

Skrevet

Det er ikke så mange andre alternativer enn å steke det lett på forhånd. Kjøtt av bedre kvalitet/fra et annet stykke på dyret kan hjelpe. 

Anonymkode: 4fb8c...cd7

Skrevet

Hvis kjøttet blir seigt av steking, hva med å koke det isteden? Koking er jo velkjent tilberedning av de seigeste kjøttstykkene. 

Anonymkode: 53f77...134

  • Liker 1
Skrevet

Stor forskjell på om man skal ha det i calsone, eller om man skal fylle ett pitabrød da, eller på pizza som tittelen spør om. 
Til calzone bruker jeg rått kjøtt, til vanlig pizza så varmer jeg det i 1-2 minutter i panne, bare for å få blandet med krydder. 
Til fylt pitabrød, så steker jeg kjøttet i 3-5 minutter, med mindre det skal være med saus. Da steker jeg 1-2 minutter, og lar det gjennomvarmes i saus. 

Tiden kan også selvfølgelig variere etter størrelsen på strimlene. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...