AnonymBruker Skrevet 30. januar 2023 #1 Skrevet 30. januar 2023 Hvis man skal bruke storfe eller svin i calzone, eøøer i pitabrød, hvordan tilberede det vest mulig UTEN at det blir seigt? Særlig når man steker calzonen i ovnen etterpå. Jeg liker storfekjøtt, men det blir alltid seigt. PS tåler ikke bakepulver så kan ikke mørnes Anonymkode: 72cc8...7b4
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2023 #2 Skrevet 30. januar 2023 Stekes lett på forhånd. Anonymkode: 54a7b...548 1
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2023 #3 Skrevet 30. januar 2023 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Stekes lett på forhånd. Anonymkode: 54a7b...548 Har selvfølgelig prøvd det. Likevel seigt, særlig storfe Anonymkode: 72cc8...7b4
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2023 #4 Skrevet 30. januar 2023 Det er ikke så mange andre alternativer enn å steke det lett på forhånd. Kjøtt av bedre kvalitet/fra et annet stykke på dyret kan hjelpe. Anonymkode: 4fb8c...cd7
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2023 #5 Skrevet 30. januar 2023 Hvis kjøttet blir seigt av steking, hva med å koke det isteden? Koking er jo velkjent tilberedning av de seigeste kjøttstykkene. Anonymkode: 53f77...134 1
Taluno Skrevet 30. januar 2023 #6 Skrevet 30. januar 2023 Stor forskjell på om man skal ha det i calsone, eller om man skal fylle ett pitabrød da, eller på pizza som tittelen spør om. Til calzone bruker jeg rått kjøtt, til vanlig pizza så varmer jeg det i 1-2 minutter i panne, bare for å få blandet med krydder. Til fylt pitabrød, så steker jeg kjøttet i 3-5 minutter, med mindre det skal være med saus. Da steker jeg 1-2 minutter, og lar det gjennomvarmes i saus. Tiden kan også selvfølgelig variere etter størrelsen på strimlene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå